Χωρίζει και η Αντζελίνα Τζολί….

380
Χωρίζει και η Αντζελίνα Τζολί

H Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης, σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Τζολί κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια των έξι παιδιών τους ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να επισκέπτεται τα παιδιά του, διευκρινίζει ο ιστότοπος.

Αν και εδώ και ημέρες κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες, τελικά φαίνεται ότι είναι γεγονός. Το πιο διάσημο ζευγάρι του κόσμου, μετα τον Ουίλιαμ και την Κέητ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, χωρίζει έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, η διάσημη ηθοποιός και πρώην πρέσβειρα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες  κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ζητώντας ωστόσο από το δικαστή να επιτρέψει στον Μπραντ Πιτ να επισκέπτεται τα παιδιά του.

Σύμφωνα με το TMZ, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στις 15 Σεπτεμβρίου και ζητά την επιμέλεια των παιδιών καθώς είναι εξαιρετικά αναστατωμένη” από τις μεθόδους ανατροφής και διαπαιδαγώγησης του συζύζου της απέναντι στα παιδιά τους.

Φεβρουάριος 2010:Οι Brangelina με τον γιο τους Maddox Chivan και την κόρη τους Shiloh Nouvel, κάνουν βόλτα στη Βενετία

Την είδηση επιβεβαιώσε στο Reuters o δικηγόρος της Τζολί δηλώνοντας: “Αυτή η απόφαση ελήφθη για το καλό της οικογένειας. Η κα Τζολί δεν θα προβεί σε σχόλια και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειας σε αυτό το στάδιο”.

Τα παιδιά των Brangelina 

Τον Ιανουάριο του 2006, αφού βγήκε το διαζύγιο Άνιστον-Πιτ, η Τζολί επιβεβαίωσε το δεσμό της με τον Πιτ και ότι ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Τζολί γέννησε ένα κοριτσάκι, τη Σιλό Νουβέλ Τζολί-Πιτ το Μάιο του 2006.

Τον Ιούλιο του 2005, ο Πιτ συνόδευσε την Τζολί στην Αιθιοπία, όπου υιοθέτησε το δεύτερο παιδί της, ένα 6 μηνών κοριτσάκι με το όνομα Ζαχάρα, μια απόφαση την οποία όπως δήλωσε η ίδια πήρε μαζί με τον Πιτ. Το Δεκέμβριο του 2005 επιβεβαιώθηκε ότι ο Πιτ θέλει να υιοθετήσει τα δύο παιδιά της Τζολί, Μάντοξ και Ζαχάρα και τον Ιανουάριο του 2006, δικαστής στην Καλιφόρνια τους έδωσε την άδεια να αλλάξουν το επίθετο των παιδιών σε “Τζολί-Πιτ”.

Το Μάρτιο του 2007, η Τζολί υιοθέτησε ένα τρίχρονο αγόρι από το Βιετνάμ, τον Παξ Τιεν. Επειδή όμως το ορφανοτροφείο δεν επέτρεπε τη υιοθεσία σε ανύπαντρο ζευγάρι, η Τζολί το υιοθέτησε μόνη της και ο Πιτ αργότερα τον υιοθέτησε σαν γιο του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά από φήμες που κυκλοφορούσαν για μήνες, η Τζολί επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της ότι είναι ξανά έγκυος και περιμένει δίδυμα. Γέννησε στη Νίκαια της Γαλλίας τον Ιούλιο του 2008. Τους έδωσαν τα ονόματα Νοξ Λέον και Βιβιέν Μαρσελίν.

Στις 23 Αυγούστου 2014 ο Πιτ και η Τζολί παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη νότια Γαλλία, έπειτα από 12 χρόνια σχέσεις.

 

Πηγή: tanea / news