Ξεκινούν οι διακοπές σου; Πώς θα εξασφαλίσεις ότι θα αποκτήσεις το τέλειο μαύρισμα!

246
vacations

Η πιο σημαντική κίνηση και για να το πετύχεις.

Έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι αν θέλεις να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα, εκτός από μία συνεπή αντηλιακή προστασία, που χαρίζει το σωστό και υγιές μαύρισμα, αυτό που χρειάζεσαι μεταξύ άλλων είναι να έχεις μία σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα απαλλαγμένη από όλα τα περιττά, προκειμένου ανενόχλητη να ενεργοποιήσει την μελανίνη του οργανισμού και να είσαι εσύ η bronze goddess του καλοκαιριού.

Τι πρέπει να κάνεις με λίγα λόγια;

Αν οι διακοπές σου δεν έχουν έρθει ακόμα (σε αυτή την κατηγορία ανήκω κι εγώ, μην άγχεσαι), φρόντισε να προμηθευτείς ένα σούπερ ντούπερ scrub σώματος, το οποίο θα χρησιμοποιείς μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Η απολέπιση της επιδερμίδας βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, των ρύπων, υπολειμμάτων προϊόντων και ό,τι άλλο περιττό έχει κατακάτσει στην επιφάνεια και δεν την αφήνει να ανασάνει αλλά ούτε και να μαύρισει!

Με αυτή την διαδικασία, να σημειώσουμε, ότι δεν επιτυγχάνεις μόνο τον στόχο σου για ένα τέλειο μαύρισμα αλλά επιτρέπεις και στην επιδερμίδα σου να είναι απόλυτα και βαθιά ενυδατωμένη, μιας και μπορεί να απορροφήσει κάθε προϊόν που εφαρμόζεις έπειτα, όπως κρέμες σώματος, ενυδατικά λάδια κλπ.

Μην ξεχνάς ότι μία ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι μία λαμπερή, μαλακή επιδερμίδα που ακτινοβολεί που και μαυρίσει πιο ομοιόμορφα αλλά και διατηρεί περισσότερο την bronze απόχρωση.