8 πράγματα που ΔΕΝ κάνει ποτέ ένας άντρας που σε αγαπάει πραγματικά

419
relationship dont men

Επανερχόμαστε για άλλη μία φορά στο προαιώνιο ερώτημα περί αληθινής αγάπης. Πως ξέρουμε ότι υπάρχει ή ότι δεν είναι κάτι που κατάφεραν να το προσεγγίσουν μόνο ιερά τέρατα από τον κόσμο μυθιστορηματογραφίας και του κινηματογράφου; Το ξέρουμε γιατί βρίσκεται σε πράξεις και οι συμπεριφορές του φίλου σου που λένε “σ’αγαπώ”, αλλά αξίζουν όσο τρισεκατομμύρια πομπώδη “σ’ αγαπώ”. Γι’ αυτό λοιπόν ένας άντρας που (σε) αγαπάει πραγματικά.

 

 

1. Δεν σε κάνει να έχεις δεύτερες σκέψεις για το γεγονός ότι είσαι μαζί του

“Λες να έχει βαρεθεί;”, “Μήπως έπρεπε να το σκεφτώ λίγο καλύτερα πριν μπω σε αυτή την σχέση και δεθώ;” Να μερικές ερωτήσεις έμπλεες αμφιβολίας μπορεί να σε κρατήσουν ξύπνια το βράδυ όταν η στάση του φίλου σου σού προκαλεί ανασφάλεια.


2. Δεν εξαφανίζεται όταν προκύπτουν προβλήματα στην σχέση

Μία σχέση σπανίως μοιάζει με λεωφόρο. Περισσότερο μοιάζει με το δύσβατο μονοπάτι για την απομακρυσμένη παραλία του νησιού: είναι κακοτράχηλη, έχει λακούβες, σημεία που το κράσπεδο έχει υποστεί μερική κατεδάφιση. Κάποιος που σε αγαπάε είναι πιστός συνοδηγός. Σου κρατάει το χέρι και διασχίσετε μαζί τον δύσκολο και ανώμαλο δρόμο.

3. Δεν σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα για την εμφάνιση σου

Δεν είναι ο “Μήπως να μη φας και δεύτερο κομμάτι γιατί σαν να έχεις πάρει λίγο τον τελευταίο καιρό;” ή ο “Τι είναι αυτό εδώ; Σπυράκι;”, αλλά αυτός που σε θέλει το ίδιο ανεξαρτητα με το πως έχουν κάτσει σήμερα τα μαλλιά σου, αν είναι λεία η επιδέρμιδα σου ή πόσα είναιτα εκατοστά της μέσης σου. Παρένθεση: Προσπάθησε να δεις τον εαυτό σου μέσα από τα δικά του μάτια, είναι το ισχυρότερο αντίδοτο για να νικήσεις τις ανασφάλειες σου. Κλείνει η παρένθεση.

4. Δεν είναι όλη την ώρα σοβαρός

Το ότι παίρνει την σχέση σας σοβαρά δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει δραματικό ύφος πρωταγωνιστή σε ρωσικό μυθιστόρημα του 19ου αιώνα. Υπάρχει χώρος για αστεία με τα οποία μπορείτε να γελάτε ακόμα και πολλές εβδομάδες αργότερα, μία χαλαρή συμπεριφορά που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να είσαι με τον κολλητό σου.

5. Δεν προσπαθεί να σου επιβληθεί

Είναι στην ανθρώπινη φύση το να προσπαθούμε να πείσουμε τον άλλον για την ορθότητα των απόψεων μας. Το να μην το καταφέρουμε, ειδικά όταν ο “αντίπαλος” μας είναι ο σύντροφός μας δεν είναι καταστροφικό. Και αυτό είναι κάτι που ο φίλος σου φαίνεται να το καταλαβαίνει.

6. Δεν βάζει τη δική του απόλαυση πάνω από τη δική σου στο σεξ

Το να περάσεις το ίδιο (ή και περισσότερο) καλά με εκείνον στο σεξ είναι πολύ σημαντικό.  Και βάζει τα δύνατά του γι’ αυτό.

7. Δεν σου κρατάει κακία για μικροπράγματα ή για κάτι που μπορεί να τον πείραξε πριν από μήνες

Και συνεπώς δεν στο πετάει όταν τσακώνεστε.

8. Δεν σου βγάζει τον καλύτερο σου εαυτό

Ούτε τον χειρότερο. Αλλά τον πραγματικό.
Πηγή: cosmopolitan