Το trick για να βρεις την κατάλληλη nude απόχρωση για τα χείλη σου

511
Το trick για να βρεις την κατάλληλη nude απόχρωση για τα χείλη σου

 Ο εύκολος τρόπος για να καταλήξεις στο ιδανικό nude lipstick.

Τα nude lips μάλλον δεν θα φύγουν ποτέ από τα makeup trends. Καλό είναι το κόκκινο κραγιόν, πολύ όμορφα τα bold lips, αλλά πόσες φορές χρειάζεσαι μία nude απόχρωση στα χείλη για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

 

Προφανώς και το nude είναι ένα χρώμα που πρέπει να υπάρχει στη συλλογή με τα κραγιόν σου. Ταιριάζει απόλυτα με το smokey eye makeup και είναι πολύ εύκολο για καθημερινή χρήση. Το μόνο μελανό του σημείο είναι η δυσκολία στο να βρεις τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σου. Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτική καθώς είναι πολύ εύκολο να δείχνει μουντή ή άχρωμη αν το nude κραγιόν δεν σου ταιριάζει.

Γι’ αυτό υπάρχει ένας βασικός κανόνας που θα σε βοηθήσει να βρεις την κατάλληλη nude απόχρωση. Πρέπει να είσαι λίγο υπομονετική στο ψάξιμο και διατεθειμένη να κάνεις δοκιμές. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι ότι η ιδανική nude απόχρωση πρέπει να είναι έναν τόνο πιο σκούρα και πιο ζεστή από το φυσικό χρώμα των χειλιών σου. Κι αυτό γιατί το χρώμα των χειλών σου είναι πάντα ανάλογο με αυτό της επιδερμίδας σου.

Επομένως, αυτό που θες να πετύχεις με το nude lipstick είναι να τονίσεις το φυσικό χρώμα των χειλιών σου, φωτίζοντας την επιδερμίδα σου. Αν είναι πιο ανοιχτό απ’ ό,τι πρέπει τότε θα κάνει το πρόσωπό σου τελείως άχρωμο, ενώ αν είναι πιο σκούρο θα κάνει αντίθεση και τότε δε θα μιλάμε για nude απόχρωση αλλά για χρώμα στα χείλη.

 

Πηγή