Το μπλε είναι το χρώμα της σεζόν: Οι ωραιότεροι τρόποι να το ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου

770
shopping

Το κλασικό μπλε αναδείχθηκε σε χρώμα του 2020, σύμφωνα με την Pantone, και η γκαρνταρόμπα μας το γιορτάζει σε όλο το φάσμα του.

Ο κόσμος της μόδας θα μπορούσε να χωριστεί στις εξής ομάδες: αυτούς που αγαπούν το χρώμα και σε εκείνους που το αποφεύγουν. Εκείνους που προτιμούς τις έντονες αντιθέσεις, και αυτούς που προτιμούν να συνδυάζουν τις αποχρώσεις με την απόλυτη τελειότητα. Όποιο και αν είναι το στρατόπεδο που ανήκεις όμως, υπάρχει ένα χρώμα το οποίο τείνει να ισορροπεί μεταξύ των δύο: το μπλε. Είτε το φοράς με τη μορφή ενός φωτεινού cobalt blue φόρεματος είτε απλά με μια ανοιχτή απόχρωση σε ντένιμ, το μπλε είναι ένα χρώμα που δεν λείπει σχεδόν από καμία γκαρνταρόμπα. Ή τουλάχιστον αυτό πρόκειται να συμβεί.

Οι ειδικοί χρωμάτων της Pantone ανακοινώνουν το χρώμα της χρονιάς σε ετήσια βάση και εκείνο το οποίο δήλωσαν ότι θα κυριαρχήσει το 2020 είναι το Classic Blue. Περιγράφεται ως μια “διαχρονική απόχρωση, κομψή στην απλότητα της”, και δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι ήδη αποδεικνύει ότι είναι ένα σταθερό φαβορί στο σετ της μόδας. Στην πραγματικότητα, πριν γίνει ακόμη η ανακοίνωση, το μπλε ήταν εμφανές στις πασαρέλες της άνοιξης / καλοκαιριού του 2020, τις οποίες οι σχεδιαστές παρουσίασαν τον Σεπτέμβριο του 2019.

Από την Boss μέχρι τον Balmain, όλοι συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους το μπλε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ενώ στις πρόσφατες εβδομάδες του μήνα μόδας, το χρώμα έχει αποδειχθεί και απίστευτα δημοφιλές στο κοινό του street style.

Δες μερικούς από τους ωραιότερους τρόπους που μπορείς να το ενσωματώσεις και στη δική σου γκαρνταρόμπα:

Σακάκι, attrattivo

 

Τζιν παντελόνι Guess, Shop & Trade

Μεταλλιζέ μπαλαρίνα, Tamaris

Ζώνη, Zara

Τσάντα, Kem

 

Σακάκι, Lola

Πουκάμισο, Lola

Παντελόνα, Lacoste

Δερμάτινη μπαλαρίνα, Zara

 

Τσάντα, Karl Lagerfeld

Αλυσίδα, Zara

Cropped σακάκι, Lola

 

Πουκάμισο, attrattivo

Παντελόνι, Lola

Μπαλαρίνα, Tamaris

Τσάντα, Kem

 

Πηγή