Το μακιγιάζ ματιών αλλάζει ριζικά -Ξεχάστε την εφαρμογή σκιάς στο άνω κινητό βλέφαρο

239

Όλες οι γυναίκες ξέρουν να βάφουν τα μάτια τους με σκιά.

Με πινέλο ή ακόμα και με το δάχτυλό μας, εφαρμόζουμε τη σκιά που έχουμε επιλέξει στο άνω κινητό βλέφαρο και τη σβήνουμε όσο πλησιάζουμε προς το φρύδι.

Οι τάσεις της ομορφιάς, όμως, έχουν αλλάξει, όλα έχουν γίνει πιο απλά… πιο φυσικά. Όλα είναι σε πιο αφηρημένο στιλ και τίποτα δεν είναι τελειοποιημένο.

H φυσική ομορφιά της γυναίκας προάγεται: τα φυσικά της χαρακτηριστικά δεν αλλοιώνονται, αλλά αντιθέτως αναδεικνύονται με τον πιο απλό τρόπο μακιγιάζ.

Πατώντας πάνω στα νέα δεδομένα αλλάζει και ο τρόπος μακιγιάζ των ματιών.

Η πλήρης κάλυψη του άνω κινητού βλεφάρου με μία σκιά ή με συνδυασμό σκιών για να αλλάξει το σχήμα του ματιού και το βλέμμα να γίνει πιο έντονο, μένει στο παρελθόν.

Makeup artists προτείνουν αφηρημένες λεπτές γραμμές στο άνω κινητό βλέφαρο που δεν αλλοιώνουν το σχήμα και δημιουργούν statement στο πρόσωπο κάθε γυναίκας.

Το μάτι γίνεται σαν ένα σύγχρονο έργο τέχνης και κάθε φορά που ανοίγει και κλείνει, μαγνητίζει τα βλέμματα όλων για να παρατηρήσουν το ιδιαίτερο σχεδιασμό του.

Η εφαρμογή του eyeliner εξελίσσεται και οι γραμμές γίνονται πιο έντονες: δε σταματάνε εκεί που τελειώνει το μάτι, ούτε έχουν απαραίτητα ανοδική πορεία για να ανορθώνουν το βλέμμα. Ακολουθούν την πορεία του ματιού -μπορεί η γραμμή, δηλαδή, να φύγει ευθεία ή να πάει και προς τα κάτω.

Τέλος, το υπόλοιπο πρόσωπο έχει το χρώμα της υγείας. Στα μήλα, κυριαρχεί το κοραλί και το ροδαλό ροζ, η βάση είναι ελαφριά, ενώ τα χείλη έχουν γυαλιστερές, ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και κρατάνε low profile.

Όλα προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, η μάσκα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αυτό απαιτεί εξέλιξη στο μακιγιάζ των ματιών και πιο ήρεμες επιλογές στα κραγιόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ