Το μαγικό κουτί της Νέας Φιλαδέλφειας

1205
Το μαγικό κουτί της Νέας Φιλαδέλφειας

Ένα από τα στολίδια της Νέας Φιλαδέλφειας, το Β-κουτί ξεχωρίζει με το μοναδικό του χώρο και την ατμόσφαιρα που αποπνέει, μια από τις πιο ιδιαίτερες στην Αθήνα. Μετράει περίπου μια δεκαετία και “τείνει” να γίνει one of the classics.

Μπαρόκ διακόσμηση με βαριές κουρτίνες, ατμοσφαιρικός φωτισμός, ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα από όλο τον κόσμο, εσωτερικές σκάλες, όλα συστατικά σύνθεσης ενός παριζιάνικου καμπαρέ που φέρνουν το Moulin rouge στο ποτήρι σου!
Δεν του λείπει φυσικά η όμορφη αυλή με τα εξωτερικά τραπεζάκια, που σε συνδυασμό με τα υπέροχα δροσερά κοκτέιλ σου θυμίζουν γιατί αγαπάς το καλοκαίρι! (αν βέβαια βάλει και η θερμοκρασία το χεράκι της).

Το μαγικό κουτί της Νέας Φιλαδέλφειας

Το όνομά του το πήρε γιατί αρχικά ήταν μικρό σαν κουτί, αλλά κάπου προς το 2011 αναγκάστηκε να μεγαλώσει. Αφού εισέλθεις και τσεκάρεις το σλόγκαν του πίνακα, διεκδίκησε μια θέση δίπλα στο πιάνο και κάνε την παραγγελία σου! Η μπάρα του είναι πολύ καλά διαβασμένη με premium ποτά, με περισσότερα από 200 labels και εξειδίκευση στα cocktails με κλασικές αλλά και house προτάσεις.

Οι μουσικές του κινούνται σε soul funk jazz swing (με διαφορετικούς dj κάθε μέρα), με θεατρικές παραστάσεις, live, βραδιές stand-up comedy και μαγικών να σπάνε τη ρουτίνα!

Το μαγικό κουτί της Νέας Φιλαδέλφειας

Το Β-κουτί ανοίγει από το πρωί για καφέ. Μην κανονίσεις κάτι για μετά καλού κακού γιατί κανείς δεν σου εγγυάται ότι ο καφές δεν θα γίνει κοκτέιλ και το κοκτέιλ ποτό, αλλά εσύ θα έχεις απλά βγει για καφέ (θα είναι το μυστικό μας). Έτσι είναι η αύρα αυτού του μαγαζιού. Συνδυασμός που “σκοτώνει”: παριζιάνικη διακόσμηση, λονδρέζικος αέρας και αθηναϊκό κέφι. Ένα bar που φτιάχτηκε για να περάσεις καλά.

Βρυούλων 20, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ: 210-2527337

 

Πηγή Εικόνων