Το ήξερες πως τόσο καιρό χρησιμοποιούσες το άρωμα σε λάθος σημεία του σώματός σου;

541
Το ήξερες πως τόσο καιρό χρησιμοποιούσες το άρωμα σε λάθος σημεία του σώματός σου;

Είναι πάντα σοκαριστικό να ανακαλύπτεις ξαφνικά ότι για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής σου, επιδιδόσουν σε μία συνήθεια με εντελώς λανθασμένο τρόπο. Εάν είσαι από τα άτομα που ποτέ δε φεύγουν από το σπίτι, αν δεν ψεκαστούν πρώτα με το αγαπημένο τους άρωμα, τότε άσε κάτω την κολόνια και δώσε βάση σ’ αυτά που γράφουμε.

Όλα όσα νόμιζες πως γνώριζες σχετικά με τα αρώματα μέχρι στιγμής, είναι ένα τεράστιο ψέμα! Με κύριο και βασικότερο, το να ψεκάζεις την κολόνια στο λαιμό σου. Κι όμως, αυτή η συνήθεια είναι τέρμα λανθασμένη. What???!

Κι αυτό, διότι το μέρος του σώματός σου που πρέπει να ψεκάζεις στην πραγματικότητα με κολόνια, είναι ο αφαλός σου.

what

Ναι, είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αφού η ιδέα του να ψεκάσεις το άρωμα στην κοιλιά σου, αρχικά ακούγεται μια κάπως περίεργη προτροπή. Οι ειδικοί ωστόσο, υποστηρίζουν πως αν τοποθετήσεις το άρωμα στον ομφαλό σου, είναι δεδομένο πως η ευχάριστη μυρωδιά θα φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Η εξήγηση; Οποιαδήποτε περιοχή του σώματός σου εκπέμπει θερμότητα, είναι ιδανική για να ψεκαστεί με αρωματικό υλικό.

Και η κοιλιά μας είναι ακριβώς το σημείο που έψαχνες! Βλέπεις, η εν λόγω περιοχή του σώματός σου εκλύει πολλαπλάσια θερμότητα απ’ ότι ο λαιμός ή ο καρπός σου. Οι επιστήμονες δηλαδή, δίνουν την έγκρισή τους με το παραπάνω!

marilyn

Οι ειδικοί βέβαια, εκτιμώντας την παραξενιά της συμβουλής τους, προσφέρουν μία ακόμη εναλλακτική. Μπορείς κάλλιστα να ψεκάσεις την περιοχή πίσω από τους αγκώνες ή τα γόνατα, επίσης σημεία που εκπέμπουν υψηλά επίπεδα θερμότητας.

Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί όλο αυτό; Επανάσταση, όχι αστεία! Ας το δοκιμάσουμε όμως…

 

Διαβάστε επίσης: 17 μυστικά για να είσαι πιο όμορφη / 14 celebrities που είχαν πει ότι θα φύγουν από τη χώρα αν εκλεγεί ο Τραμπ (εικόνες)

Πηγή