Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο το 2017;

420
Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις: Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο το 2017;

Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις: Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο το 2017;

Κριός

Γενικά:

Αγαπημένο μου Κριάρι. Αν μη τι άλλο έχεις βαρεθεί την ερωτική σου ζωή. Μη με κοιτάς έτσι, εννοώ την έχεις βαρεθεί γιατί μόνο ερωτική δεν είναι. Περισσότερο με το τραινάκι του τρόμου έμοιαζε τον προηγούμενο καιρό, και είμαι σίγουρη πως ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει αυτόν τον τρόμο.

Αυτά, ξέχασε τα για το 2017. Ούτε τραινάκια, ούτε να περιμένεις πότε η μοίρα και ο θεός έρωτας θα σε θυμηθούν ξανά. Πιάνεις τον ταύρο από τα κέρατα- τον κανονικό όχι τον ζωδιακό, μην μπερδευόμαστε- και αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις εσύ την ερωτική σου ζωή και να την φέρεις στα μέτρα σου γιατί πλέον βαρέθηκες πότε θα έρθει αυτό το meet-cute που βλέπεις και στις ταινίες.

Όσο κι αν προσπαθήσεις όμως να αξιολογήσεις κάθε άτομο που θα μπαίνει στη ζωή σου, και όσο κι αν θελήσεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, λυπάμαι που στο λέω, αλλά εκεί όπου υπάρχει το κάρμα κι εκείνες οι καρμικές σχέσεις που σε τυραννάνε, θα αποτυγχάνεις ολοκληρωτικά, συνέχεια. Αυτό φυσικά θα βγάλει προς τα έξω τον παρορμητικό εαυτό σου που θα έρθει να τα κάνει όλα λίμπα με τις κακές και γρήγορες αποφάσεις που θα πάρεις.

Κοινώς, το 2017 θα θες αλλά δεν θα μπορέσεις…

Ειδικά:

Η χρονιά ξεκινά με τον Άρη, που είναι κυβερνήτης σου, στον Ιχθύ που σημαίνει πως για έναν ολόκληρο μήνα θα πρέπει να μάθεις να ανέχεσαι άτομα που δεν θες να σε πλησιάζουν. Αλλά είναι κι ένα καλό διάστημα να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων αλλά και να κάνεις τον ερωτικό σου απολογισμό.

Με τον Διά να κόβει βόλτες στον έβδομο οίκο σας, αυτόν το σχέσεων, ως τις αρχές Οκτώβρη, ένα είναι σίγουρο, θα επηρεάσει τρελά τη συναισθηματική σου ζωή. Θα βάλεις πάνω από όλα την ηρεμία σου και θα προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις σχέσεις που κάποτε ήταν σημαντικές για σένα, αλλά και θα θελήσεις να βρεις τις ισορροπίες σε ήδη συνεχιζόμενες σχέσεις σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, δεν αποκλείεται να σε δούμε να αποκαταστείς το άλλο σου μισό, ή τέλος πάντων να το παίρνεις απόφαση πως θα πρέπει να φτιάξετε μαζί τη φωλίτσα σας. Σίγουρα ξεφορτώνεσαι ανασφάλειες και βλέπεις με πιο ώριμο μάτι την προοπτική της μονιμότητας αλλά, πρόσεξε καλά γιατί η προοπτική του να ξελογιαστείς και να βάλεις μπουρλότο σε όλα, είναι πολύ έντονη εκεί το καλοκαιράκι όπου θα νιώσεις σαν να πνίγεσαι λιγάκι. Πρόσεξε τις αποφάσεις σου αλλιώς ο χειμώνας μπορεί να είναι πολύ βαρύς.

Δύο εκλείψεις θα γίνουν στον πέμπτο οίκο σου μέσα στο 2017 που θα καθορίσουν το μέλλον της σχέσης σου και της ερωτικής σου ζωής.

Η πρώτη είναι στις 11 Φλεβάρη και είναι έκλειψη σελήνης, ενώ η άλλη θα γίνει στις 21 Αυγούστου και είναι έκλειψη ηλίου. Αλλά και οι δύο έχουν το ίδιο αντίκτυπο πάνω σου. Θα αναρωτηθείς αρχικά, αν είσαι μόνος, τι στραβό κάνεις και δεν είσαι σε σχέση ακόμα, ενώ αν είσαι σε σχέση θα σκεφτείς σοβαρά τρόπους για να πας ένα βήμα παραπάνω τη σχέση σου, αλλά και για να την κάνεις πιο συναρπαστική.

To do

Χαλάρωσε, πάρε την ερωτική σου ζωή στα χέρια σου.

Κυνήγα ένα Τοξότη, έναν Δίδυμο ή ένα Ζυγό που θα σου ταιριάξουν πολύ το 2017

Don’t do

Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου.

Μείνει μακριά από Ταύρο, Παρθένο και Υδροχόο που δεν σας δένει τίποτα.

Ταύρος

Γενικά:

Ταυράκι μου, το 2017 θα είναι μια χρονιά που θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους ερωτικούς σου φόβους και ανασφάλειες. Γι’ αυτό φταίει σίγουρα το παρελθόν σου και οι απογοητεύσεις που έχεις περάσει που θα βγουν στην επιφάνεια αφού το νέο έτος θα χτυπήσει αυτή την ευαίσθητη χορδή. Θα κάνεις μια στροφή εσωτερική, έναν μονόλογο- προς Θεού όχι δυνατά και σε πάρουν για τρελό- με τον εαυτό σου για να βρεις τη ρίζα του προβλήματος. Για να σε βοηθήσω λιγάκι, φταίει κι αυτό το πείσμα σου για όσα τραβάς. Έχεις μια τάση να αγαπάς το αυτομαστίγωμα αφού τη βρίσκεις με το να προκαλείς πόνο στον εαυτό σου γιατί αρνείσαι 1. να το βάλεις κάτι- εντάξει αυτό το λες κι αρετή και 2. να ξεχάσεις. Γίνεσαι χειρότερος από το πιο εκδικητικό ζώδιο του ζωδιακού- ονόματα τα δεν λέμε- με αποτέλεσμα να μιζεριάζεις.

Καιρός λοιπόν να βάλεις τελεία σε ότι σε ενοχλεί, και να χαράξεις νέα ερωτική πορεία. Αλλά πρόσεξε, χρειάζεται λιγάκι υπομονή γιατί δεν είναι και η καλύτερη χρονιά για να κάνεις νέα ερωτικά ανοίγματα και κυρίως να πάρεις ρίσκα που μπορεί να σου δημιουργήσουν χειρότερα ψυχολογικά από αυτά που έχεις τώρα.

Ειδικά:

Από τις τις 10 Οκτώβρη του 2017 και για πολλούς μήνες, ο Δίας θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Κρόνου από εκεί- εδώ πανηγυρίζουμε γιατί σε ψόφησε πια ο κακός Κρόνος- σου δίνει τη δυνατότητα να ξαλαφρώσεις λιγάκι και να βγάλεις προς τα έξω τον γλυκό εαυτό που κρύβεις πολύ καλά κάτω από το πετσί σου. Κοινώς, υπομονή ως τότε κι αφού έχεις κάνει αυτό το εσωτερικό ξεκαθάρισμα, τότε, βγες και τρέλανε κόσμο.

Δύο εκλείψεις σελήνης θα σε επηρεάσουν το 2017 και θα σε ταρακουνήσουν. Η μία θα γίνει  στις 11 Φλεβάρη και η άλλη στις 21 Αυγούστου αλλά και οι δύο στον τέταρτο οίκο σου και θα καταφέρουν να φέρουν τα πάνω κάτω αφού ρίχνουν φως στη συναισθηματική σου μαυρίλα και σε βάζουν σε βαθιές σκέψεις. Κάνε υπομονή γιατί τουλάχιστον οι τελευταίοι μήνες, θα σε αποζημιώσουν.

To do

Υπομονή ως τον Οκτώβρη που θα έρθει σαν σίφουνας να πάρει μακριά τη μαυρίλα.

Δώσε ευκαιρία σε έναν Παρθένο, σ’ ενα Τοξότη και σε ένα Ζυγό.

Don’t do

Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί θα σου βγουν σε κακό.

Μακριά από Σκορπιούς, Υδροχόους και Κριούς.

Δίδυμος

Γενικά:

Διδυμάκι μου, χρονιά που θα καταρρίψει κάθε είδους ψευδαισθήσεων θα είναι το 2017 για σένα στα ερωτικά σου. Ξέχνα ότι ήξερες και ένα είναι απόλυτα σίγουρο, δεν υπάρχει- μα νόμιζα πως…-. Κακώς νόμιζες. Αν δεν ρωτήσεις τα θέλω του άλλου το μόνο που θα πάρεις είναι αοριστίες που μπορούν να επιφέρουν την καταστροφή.

Κάτι τέτοιο παθαίνεις κι εσύ όταν τη νέα χρονιά θα πάρεις μια τρομάρα ολκής αφού άλλα νόμιζες. Θα δεις πως τα δικά σου θέλω είναι μόνο δικά σου και το άτομο απέναντί σου έχει δικά του που εσύ αγνοείς επιδεικτικά.

Το 2017 θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τη φύση της σχέσης και τι ακριβώς θες επιτέλους, πραγματικά όμως, όχι τι νομίζεις πως θες μόνο και μόνο για να ευχαριστήσεις κάποιον. Πρέπει να καταλάβεις πως όσο πιέζεις τον εαυτό σου και δυστυχείς, κάνεις και το ταίρι σου δυστυχισμένο, κι αυτό δεν είναι δίκαιο για κανέναν από τους δύο σας.

Ίσως χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση για το αν οι δρόμοι σας θα συνεχίσουν ν’ ανοίγονται μαζί ή αν ο καθένας για πάρει το δικό του δρόμο, πράγμα που ξέρεις… μπορεί και να ανακουφίσει λιγάκι έστω αν σε τρομάζει αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Ένα είναι σίγουρο. Είτε είσαι σε σχέση ή μόνος το 2017 θα σε ζορίσει και καλό θα ήταν να μην κάνεις σπαμωδικές κινήσεις και θα σου πρότεινα να σκεφτείς λιγάκι πιο ώριμα κι όχι τόσο αυθόρμητα.

Ειδικά:

Ο Κρόνος στον έβδομο οίκο των σχέσεων σου είναι αυτός που κάνει τη μεγάλη ζημιά να ξέρεις, οπότε αν θες να ξεσπάσεις κάπου, εκεί να τα πεις. Αυτός βάζει τρικλοποδιές στην ερωτική σου ζωή και θα παίξει ακόμα με τα νεύρα σου μέσα στη χρονιά. Πρέπει να βρεις τρόπο να σταθείς κόντρα στα βίτσια του. Αυτό μπορώ να σου προτείνω μόνο.

Από τις 10 Οκτώβρη ο Δίας περνάει στον πέμπτο οίκο των ερωτικών σου που φέρνει μία καλύτερη προοπτική στα συναισθηματικά σου και κυρίως, περισσότερη αισιοδοξία για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Ευνοεί τις νέες γνωριμίες κι αν φερθείς έξυπνα και δεν κάνεις τα ίδια λάθη- κοινώς αν δεν φερθείς τόσο εγωκεντρικά βάζοντας πάνω απ’ όλα τον εαυτούλη σου- υπόσχεται ένα λαμπρό ερωτικό μέλλον.

To do

Μάθε στον εαυτό σου να νοιάζεται για τα θέλω του άλλου.

Κράτα γερά έναν Ζυγό, έναν Τοξότη κι ένα Υδροχόο΄.

Don’t do

Μην αφήσεις τον Κρόνο να σε κάνει ότι θέλει. Πήγαινε του κόντρα.

Κράτα απόσταση από Σκορπιό, Ιχθύ και Λέων.

Καρκίνος

Γενικά:

Καρκινάκι μου, το 2017 θα είναι η χρονιά που θα μεταμορφωθείς ερωτικά. Έρχεται περίοδος που οι επιλογές σου θα είναι βασισμένες πάνω στη λογική περισσότερο από το συναίσθημα και θα έχουν μια ωριμότητα που εδώ και καιρό, ας μην γελιόμαστε, την είχες καταργήσει. Θα είναι χρονιά που αν είσαι δεσμευμένος θα είναι καθοριστική για τη σχέση σου, ενώ αν είσαι μόνος μπορεί να δεις την ερωτική σου ζωή να μετατρέπεται σε ρομαντική κομεντί με happy ending αφού ο έρωτας είναι ικανός μέσα στη νέα χρονιά, να σου κάνει επίθεση στην πιο απίθανη στιγμή, και να ταράξει τα ήρεμα νερά που είχες αρχίσει να βαριέσαι να βλέπεις τόσο ήρεμα.

Ειδικά:

Με τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο των σχέσεων σου, καταφέρνεις να βρεις τρόπους να συνδεθείς περισσότερο με το ταίρι σου ή με τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, και να περάσετε την επικοινωνία σας σε άλλο επίπεδο.

Ο Κρόνος στον έκτο οίκο των σχέσεων σου μπορεί να κάνει μια μικρή ζημιά αν τον αφήσεις, και λέω αν τον αφήσεις γιατί εντείνει τις ανησυχίες σου για μικροπράγματα που δεν έχουν τόση μεγάλη σημασία όσο νομίζεις.

Ο Δίας θα παραμείνει στον τέταρτο οίκο σου, αυτόν της οικογένειας, μέχρι τις 10 Οκτώβρη και ως τότε το μόνο που θα σκέφτεσαι νυχθημερόν είναι “πότε θα γίνω εγώ μάνα” ή τέλος πάντων πατέρας. Η ανάγκη σου για σταθερότητα στη σχέση σου- ακόμα και η ανάγκη σου να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα σε κάνει να νιώσεις πως θες οικογένεια- θα είναι τεράστια το 2017.

Από τις 10 Οκτώβρη που θα περάσει στον Σκορπιό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σου, τα πράγματα γίνονται πιο ερωτικά και ζουζουνιάρικα αφού πλέον έχεις ξεκαθαρίσει τι θες, κι αν σου προσφέρει το άλλο σου μισό αυτά που θες. Έρχεσαι πιο κοντά του, ανάβουν πάλι τα αίματα και βιώνετε ερωτικές καταστάσεις φωτιά του παρελθόντος.

Ακόμα κι αν δεν είσαι σε σχέση, το καλό είναι πως το 2017 συνειδητοποιείς πως είσαι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα και από τον Οκτώβρη κι έπειτα, δεν σε κρατάει τίποτα.

To Do

Μην πεις όχι σε κάθε είδους αλλαγή- ειδικά αν είναι θετική- που θα φέρει το 2017. Η ζωή σου χρειάζεται επειγόντως ρεκτιφιέ.

Μείνε με ένα Αιγόκερω, με έναν Ταύρο κι έναν Λέων.

Don’t do

Μην αφήσεις τον Κρόνο να σου στερήσει τον έρωτα, ρίχνοντας με τα μούτρα στα επαγγελματικά σου.

Απομακρύνσου από Υδροχόο, Κριό κι από Δίδυμο.

Λέων

Γενικά:

Λιοντάρι μου, το 2017 θα είναι μια χρονιά εντελώς διαφορετική για σένα αφού πλέον θα αρχίσεις να βασίζεσαι περισσότερο στη λογική σου παρά στο συναίσθημα για το οποίο νιώθεις, πως δεν χωράει στη ζωή σου. Εντάξει, μη μου γίνεις και παγόβουνο, μπορεί να πληγώθηκες και να ξαφνιάστηκες αρνητικά τα προηγούμενα χρόνια στα ερωτικά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεις ένα άψυχο ον που ακολουθεί πιστά τη λογική του. Έτσι, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις τη λάμψη σου που ξέρεις πως την ταΐζει η παθιάρικη φύση σου.

Μπορείς να αναπροσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που φέρνει το 2017 χωρίς να χάσεις την προσωπικότητα σου. Διώξε από κοντά σου κάθε τι τοξικό, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που έχουν παίξει με την καρδιά σου για να κερδίσουν λίγη από τη λάμψη σου, και διώξε και τις ανασφάλειες σου.

Είναι η χρονιά που πλέον θα καταλάβεις τι είναι αυτό που θες από την ερωτική σου ζωή. Ξεκαθαρίζεις μέσα σου πρώτα απ’ όλα τι σε κάνει χαρούμενο και τι σου κλέβει την ενέργεια σου, και μετά αντιδράς κατάλληλα. Όπως και να χει, είτε είσαι σε σχέση ή αν είσαι ελεύθερο πουλί, το 2017 θα φέρει νέα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή που θα θέσουν γερές βάσεις για τη μελλοντική σου ευτυχία. Βρυχήσου ελεύθερα, το ‘χεις!

Ειδικά:

Με τον Κρόνο να κινείται στον πέμπτο ερωτικό οίκο σου, το 2017 θα σε κάνει πολύ πιο επιφυλακτικό σε ότι αφορά τον έρωτα. Από εκεί που τα έδινες όλα χωρίς να λογαριάζεις κόστος, τώρα θα μετράς κάθε συναίσθημα, για να μην πληγωθείς ξανά.

Ο Δίας θα σουλατσάρει ως τι; 10 Οκτώβρη στον τρίτο οίκο σου που αφορά τις επικοινωνίες, ρίχνοντας πάνω σου όλη τη γοητεία του για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δική σου. Με μία καλημέρα, θα έχεις δεκάδες θύματα και με ένα χαμόγελο σου, θα γίνεται πανικός. Εκμεταλλεύσου το.

Τρεις εκλείψεις θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου το νέο έτος.

Η πρώτη είναι σελήνης και θα λάβει χώρα στις 11 Φλεβάρη, στο ζώδιο σου. Που σημαίνει πως θα βγει προς τα έξω η ευαίσθητη πλευρά σου. Μην αφήσεις κανέναν να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματα σου εκείνη την περίοδο.

Η δεύτερη έκλειψη σελήνης θα γίνει στις 7 Αυγούστου στον έβδομο οίκο των σχέσεων σου και θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις επιθυμίες που κρατούσες καλά κρυμμένες κι εκείνα τα θέλω που δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα. Τώρα πρέπει να παλέψεις γι’ αυτά.

Και τέλος, η έκλειψη ηλίου στις 21 Αυγούστου στο ζώδιο σου, βγάζει τη σοβαρή πλευρά σου προς τα έξω, πλέον σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν πράξεις γιατί ψυχανεμίζεσαι πως το “όποιος βράδυ περπατεί…” μπορεί να γίνει και πραγματικότητα.

To do:

Να δείξεις τις ευαισθησίες σου και να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου.

Αγκαλιά με έναν Σκορπιό, Καρκίνο ή Ζυγό

Don’t do:

Μην αφήσεις τη λογική να σε κυριεύσει, η μισή απόλαυση στον έρωτα είναι ο παραλογισμός.

Μακριά από Κριό, Ταύρο και Αιγόκερω.

Παρθένος

Γενικά:

Παρθενάκι μου, το 2017 είναι μια χρονιά που αν εκμεταλλευτείς σωστά τη δύναμη της ψυχής σου μπορεί να σε βοηθήσει να γυρίσεις σελίδα στην ερωτική σου ζωή. Νιώθεις έντονη θλίψη και μελαγχολία για τις παρελθοντικές σου σχέσεις που βγάζουν προς τα έξω μια έντονη πικρία. Σίγουρα θα περάσεις ένα διάστημα μοναξιάς κι απογοήτευσης, μαυρίλας, για να μπορέσεις να βγεις ξανά στο φως.

Από τη μία θες να αφεθείς να εντελώς να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα, την τρέλα και το πάθος κι από την άλλη αφήνεις τον επικριτικό σου εαυτό, που το ένα του μυρίζει και το άλλο του βρωμάει, δεν σε αφήνει. Αν θες να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, τότε καλό θα είναι να μην περνάς από κόσκινο κάθε άτομο που γνωρίζεις, μόνο και μόνο για να το απορρίψεις και να χαρείς- μη με αγριοκοιτάζεις, αγαπάς να αισθάνεσαι ανώτερος όλων αλλά αυτό μπορεί και να το πληρώσεις το 2017 αν το κάνεις σύστημα. Και ξέρεις, ακόμα και σε σχέση να είσαι, ως πότε μπορεί κανείς να αντέξει τόση επικριτικότητα;

Ειδικά:

Ο Πλούτωνας στον ερωτικό πέμπτο οίκο σου σε βάζει σε βαθιές σκέψεις όλη τη χρονιά, αναγκάζοντας σε να κάνεις μια αναλυτική ενδοσκόπηση της ερωτικής σου ζωής.

Ο Κρόνος στον τέταρτο οίκο σου θα σε φορτώσει με ευθύνες που δεν θα σε αφήσουν να πάρεις ανάσα, οπότε που καιρός για έρωτες!

Η έκλειψη ηλίου που θα λάβει χώρα στις 26 Φλεβάρη θα φωτίσει λιγάκι τα εσώψυχα σου και θα νιώσεις πως δεν είσαι ο μόνος σε αυτή τη γη που δεν ικανοποιείται με τίποτα.

To Do:

Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να χαρεί τον έρωτα, το έχεις ανάγκη. Άλλαξε τρόπο σκέψης πριν η μοναξιά γίνει μόνιμος σύντροφος σου.

Ερωτεύσου έναν Υδροχόο, έναν Ταύρο ή έναν Αιγόκερω.

Don’t do:

Μην κρίνεις για να μην κριθείς. Τα όχι που πετάς δεξιά κι αριστερά θα τα μετανιώσεις.

Μην δοκιμάσεις καν με Σκορπιό, Κριό και Τοξότη.

Ζυγός

Γενικά:

Ζυγέ μου, αν η ερωτική σου ζωή είχε soundtrack για το 2017 τότε αυτό θα ήταν το “το μηδέν θα κάνω κύκλο κι εκεί μέσα θα χορεύω κι ας μην ξέρω που πηγαίνω, κι ας μην ξέρω τι γυρεύω. Τη ζωή μου μηδενίζω, πάει να πει πως ξαναρχίζω” κτλ, κτλ. Το ‘πιασες νομίζω το νόημα. Μπορεί να δεις εντελώς αλλιώς το έρωτα ξαφνικά, πράγμα που μπορεί να φέρει λιγάκι την καταστροφή γιατί πολλές φορές λειτουργείς λιγάκι παρορμητικά με αποτέλεσμα να παρασέρνεις στο διάβα σου τους πάντες. Κοινώς, αν δεν απομακρυνθείς από το ταίρι σου μέσα στη χρονιά, τότε μπορεί να και σώσεις τη σχέση σου αλλά επειδή εσύ είσαι λιγάκι τρελός, φοβάμαι πως μπορεί και να χωρίσεις με τρομερή ευκολία γιατί ίσως νιώσεις πως το ταίρι σου δεν σου δίνει τον έρωτα που ονειρεύεσαι. Κι εσύ ζεις για έρωτα, για πάθος και αγκαλιές, κι αν δεν τα βρεις σε έναν άνθρωπο πας παρακάτω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Βέβαια εκτός του να αντιδράσεις τόσο ακαριαία υπάρχει και η άλλη περίπτωση, αν σκεφτείς λιγάκι πιο λογικά, του να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου και να βρεις τρόπους να τη σώσεις. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο ώριμα είσαι ικανός να σκεφτείς.

Τώρα, αν τόσο καιρό είσαι μόνος και αναρωτιέσαι το γιατί, μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης διότι στο μυαλό σου έχεις μια εικόνα για το ιδανικό που μπορεί να είναι κάπως ουτοπική και ξέρεις… μονόκεροι και τέτοια δεν υπάρχουν… πρόσεξε το αυτό. Παρόλ’ αυτά, αυτό δε σημαίνει πως δεν θα περάσεις έντονες ερωτικές στιγμές μέσα στη χρονιά που δυστυχώς, δεν θα βγάλουν πουθενά.

Ειδικά:

Ο Πλούτωνας στο τέταρτο οίκο των ερωτικών σου σε αναγκάζει θες δε θες να κάνεις μια μεγάλη ανασκόπηση της ερωτικής σου ζωής για να ξεκαθαρίσεις επιτέλους τι είναι αυτό που σε πληγώνει σε μια σχέση και τι σου φτιάχνει τη διάθεση.

Ο Δίας στο ζώδιο σου ως τις 10 Οκτώβρη σε σπρώχνει προς την διεκδίκηση των θέλω σου προσφέροντας σου το κοκαλάκι της νυχτερίδας που φυσικά χρησιμοποιείς στο έπακρο.

Στις 7 Αυγούστου θα γίνει μία έκλειψη σελήνης στον πέμπτο ερωτικό σου οίκο πάνω που θα έχεις αρχίσει να βαριέσαι οικτρά. Ευτυχώς θα φέρει συναρπαστικά πράγματα στο δρόμο σου, θα ρίξει αλατοπίπερο στη σχέση σου κι αν είσαι μόνος, ετοιμάσου για ερωτικές φαντασιώσεις που μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

To Do:

Σκέψου αλλιώς, άλλαξε τρόπο προσέγγισης στον έρωτα και θα δεις αποτελέσματα.

Πορεύσου παρέα με ένα Λιοντάρι, έναν Τοξότη ή έναν Ιχθύ.

Don’t Do:

Ξέχνα το ιδανικό και ψάξε να βρεις το αληθινό, τα ελαττώματα έχουν τη γοητεία τους.

Μακριά από Καρκίνο, Κριό και Υδροχόο.

Σκορπιός

Γενικά:

Σκορπιέ μου ταλαιπωρημένε ερωτικά και συναισθηματικά, κράτα γερά. Το 2017 θα πεισμώσεις πολύ και δεν έχεις άδικο καθόλου. Τα προηγούμενα χρόνια δεν σου φέρθηκε καλά ο έρωτας. Ακόμα κι αν είσαι σε σχέση τα σκαμπανεβάσματα της σε γονάτισαν. Εσύ δε που ήσουν μόνος ταλαιπωρήθηκες ακόμα περισσότερο διότι κάθε φορά που έφτανες κοντά στον έρωτα εκείνος έτρεχε μακριά για να σου σπάσει τα νεύρα.

Τώρα, το 2017 έρχεται και σε βρίσκει με ένα παράπονο ερωτικό. Γιατί; Αυτό αναρωτιέσαι, γιατί τόσο καιρό ο έρωτας δεν δεν σ’ αγαπούσε. Αλλά ένα θα σου πω… ίσως ήταν για καλό που τόσο καιρό έμεινες με τον εαυτό σου για πολλούς λόγους. Ένας είναι γιατί επιτέλους είδες τι αξίζεις. Είναι άσχημο να αναλώνεσαι σε σχέσεις χωρίς νόημα και ξεκινάς με αυτή τη σκέψη το νέο έτος. Μπορεί να φανείς επικριτικός και ψηλομύτης σε κάποιους αν σε ακούσουν να λες, αξίζω περισσότερα απ’ όσα μου δίνεις, αλλά πίστεψε με, κερδισμένος θα βγεις αν συγκρατηθείς και περιμένεις ως το τέλος της χρονιάς , καρτερικά.

Ειδικά:

Προσοχή στον Ποσειδώνα που θα κινηθεί στον πέμπτο οίκο των ερωτικών σου. Ξέρεις πως είναι ο πλανήτης των αισθήσεων και των παραισθήσεων, και ίσως σε μπερδέψει κάνοντας σε να πιστέψεις πως έχεις βρει το ιδανικό ταίρι. Φταίει και το ότι έχεις κουραστεί να ψάχνεις εδώ και καιρό… προσοχή λοιπόν.

Ο Δίας τώρα, μέχρι τις 10 Οκτώβρη θα κινείται στον δέκατο οίκο των ερωτικών σου, ο οποίος είναι ο πνευματικός σου οίκος και που θα έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξεις τα χαρτιά σου, αν είσαι σε σχέση να μιλήσεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε παρέα τα προβλήματα σας, κι αν είσαι μόνος, να ξεκαθαρίσεις τι θες από τον έρωτα.

Από τις 10 Οκτώβρη και για 13 μήνες ο Δίας περνάει στο ζώδιο σου κι από τότε ξεκινά… το πανηγύρι. Ξαναγεννιέσαι, μπαίνεις και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα με τεράστια επιτυχία, νιώθεις ικανοποίηση και αποκτάς την αίσθηση της πληρότητας που τόσο καιρό έψαχνες. Η ανάγκη σου δέσμευση είναι μεγάλη, αλλά αυτή τη φορά οι ευκαιρίες για να βρεις το τέλειο ταίρι, ή και ακόμα να αποκαταστήσεις τον άνθρωπο σου, θα είναι τεράστιες.

To Do:

Να λες συνέχεια, αξίζω. Είναι γεγονός με τόση ταλαιπωρία που έχεις περάσει, πως αξίζεις τα καλύτερα.

Ψάξε για έναν Καρκίνο, έναν Λέων κι έναν Ιχθύ.

Don’t Do:

Μην αναλώνεσαι σε σχέσεις χωρίς μέλλον επειδή νιώθεις μοναξιά. Πληγωμένος θα βρεθείς πάλι και κλειδωμένος στον δικό σου μικρόκοσμο… δεν το θες!

Μείνει μακριά από Δίδυμο, Υδροχόο και Παρθένο.

Τοξότης

Γενικά:

Τοξοτάκι μου, αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο το νέο έτος δεν είναι τόσο να βρεις τον έρωτα, όσο να βρεις πρώτα τον εαυτό σου έτσι ώστε να ψάξεις να βρεις τον έρωτα. Σε μπέρδεψα; Μην αγχώνεσαι, θα στο κάνω λιανά. Χρόνια τώρα νόμιζες πως στα ερωτικά σου ήξερες τι ήθελες και πως αυτά που λάμβανες ήταν αρκετά. Πίστευες πως ερωτικά, είχες φτάσει στο σημείο που ήθελες. Λυπάμαι… λάθος. Όχι μόνο δεν ξέρεις τι σου γίνεται, έχεις χάσει εντελώς και την ερωτική σου ταυτότητα κι αυτή η σύγχυση σε φέρνει σε σημείο το 2017 να κάνεις ένα βήμα πίσω, να πάρεις μια ανάσα και να κοιτάξει βαθιά μέσα σου για να βρεις τι ψάχνεις πραγματικά.

Έχεις την τάση να μπερδεύεις τη διασκέδαση, το σεξ και το φλερτ με αγάπη κι έρωτα, και ίσως τώρα να δεις λιγάκι πιο ξεκάθαρα που ήταν το λάθος σου. Ακόμα κι αν είσαι σε σχέση, ίσως να νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος για να πάρεις μια ανάσα, θέλοντας να κάνεις τα πράγματα πιο σωστά από δω και μπρος. Υπομονή, το ξέρω πως όλη αυτή η στροφή σε μπερδεύει αφού έχεις συνηθίσει την ερωτική ελευθερία, αλλά η αυτογνωσία στον έρωτα είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Μη σε τρομάζει!

Ειδικά:

Ο Ποσειδώνας στον τέταρτο οίκο σου θα σου δώσει το έναυσμα να κάνεις αυτή την εσωτερική στροφή για να αναγνωρίσεις τι είναι αλήθεια και τι ερωτική ψευδαίσθηση.  Αυτό βέβαια θα έχει και το κόστος του αφού θα απομακρυνθείς λιγάκι από το παιχνίδι, αλλά δεν σε φοβάμαι εσένα. Θα κάνεις come back σύντομα.

Ο Ουρανός στον πέμπτο ερωτικό σου οίκο θα βγάλει προς τα έξω τη δίψα σου για ερωτικές περιπέτειες και ταξίδια στο άγνωστο, όχι ότι περίμενες αυτόν αφού και χωρίς τη βοήθεια του ο νους σου εκεί είναι. Πρόσεξε τις ξαφνικές γνωριμίες, δεν θα έχουν μέλλον. Μην δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορέσεις να κρατήσεις.

Ο Δίας στις 10 Οκτώβρη που θα περάσει στον δωδέκατο, πνευματικό σου οίκο, θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο σκέψης σου. Ξέχνα την παρορμητικότητα σου και τις επιφανειακές σκέψεις που έκανες, από δω και μπρος, και για δεκατρείς μήνες, θα ξύνεις την επιφάνεια των πραγμάτων, θα έχεις μεγαλύτερη διαίσθηση και στην πορεία θα σώσεις και την καρδούλα σου από αρκετό πόνο.

To Do:

Θα βρεις τον πραγματικό σου εαυτό, μην το φοβηθείς γιατί θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που είχες συνηθίσει.

Βρες έναν Κριό, έναν Δίδυμο ή ένα Λιοντάρι.

Don’t Do:

Μην μπερδεύεις τα εφήμερα με τα σοβαρά και το αντίθετο. Μην σε πιάνει σύγχυση!

Κανένα κοινό με Ταύρο, Παρθένο και Ιχθύ.

Αιγόκερως

Γενικά:

Αιγοκεράκι μου, τη νέα χρονιά θα τολμήσεις στον έρωτα, θα αλλάξεις, θα κάνεις πραγματικότητα αυτό που σκεφτόσουν τόσο καιρό… θα γκρεμίσεις τα τείχη που έχτιζες γύρω τόσα χρόνια γιατί επιτέλους κατάλαβες πως αν υπάρχει λόγος που ερωτικά είσαι καταπιεσμένος… ο λόγος είσαι εσύ και η εμμονή σου για σοβαρότητα. Δεν λέω, είσαι από τα πιο σοβαρά ζώδια του κύκλου, σταθερός και συγκεντρωμένος αλλά καλέ μου ο έρωτας δεν είναι δουλειά… θέλει δουλειά αλλά δεν είναι. Θέλει τρέλα και θέλει να ανοίγεις την καρδιά σου στον άνθρωπο που θες κι αγαπάς, θέλει βόλτες και κουβέντες, θέλει χιούμορ και παιχνίδια. Αυτό συνειδητοποίησες και το 2017 θες να κάνεις πράξεις τις σκέψεις σου.

Αν είσαι σε σχέση σίγουρα αυτή η αλλαγή θα τη σώσει. Η αλήθεια είναι πως ένιωσες πως το τέλος μπορεί να έφτασε κοντά πολλές φορές. Μπορεί και ο λόγος που αποφάσισες να κάνεις την υπέρβαση, να είναι ο φόβος σου πως θα χάσεις τον άνθρωπο σου. Αν είσαι μόνος, σίγουρα η μοναξιά έγινε αβάσταχτη και είδες πως την προκαλείς στον εαυτό σου. Μπορεί και να υπήρξε κάποιο άτομο που έκανε την καρδιά σου να χτυπήσει άτακτα και για χάρη του να θες να κάνεις ένα βήμα προς την ευτυχία.

Ότι και να είναι, σίγουρα αυτή την αλλαγή τη χρειαζόσουν και δεν θα τη μετανιώσεις.

Ειδικά:

Ο Πλούτωνας σε βάζει σε συναισθηματικούς μπελάδες βγάζοντας τον επαναστάτη από μέσα σου, γι’ αυτό κάνεις την ερωτική σου επανάσταση. Βαρέθηκες το φόβο, θες να αγαπήσεις και να το ευχαριστηθείς.

Ο Κρόνος στον δωδέκατο πνευματικό σου οίκο σε προετοιμάζει γι’ αυτήν την υπέρβαση, γι’ αυτή την αναγέννηση που τόσο πολύ θες.

Δύο εκλείψεις θα σε ταράξουν, με την καλή έννοια, και οι δύο στον πέμπτο του οίκο. Η μία είναι η σεληνιακή στις 11 Φλεβάρη και η άλλη η ηλιακή στις 21 Αυγούστου. Και οι δύο σε απελευθερώνουν από τα δεσμά σου και σε σπρώχνουν προς την οικειότητα και τον έρωτα για τα οποία λαχταράς.

To Do:

Μη δειλιάσεις, πρέπει να αναγεννηθείς, μην σταματήσεις τον εαυτό σου!

Αγκαλιά με έναν Καρκίνο, έναν Σκορπιό κι έναν Παρθένο.

Don’t Do:

Μην κλειστείς στον εαυτό σου, μην μείνεις δεσμευμένος με τα δεσμά που σε στεναχωρούσαν τόσα χρόνια.

Μη δοκιμάσεις με Ταύρο, Τοξότη ή Δίδυμο.

Υδροχόος

Γενικά:

Υδροχοάκι μου το 2017 θα έλεγε κανείς πως θα ήταν η χρονιά σου ερωτικά αφού δεν πρόκειται να μείνεις μόνος ούτε για δευτερόλεπτο. Η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της αλλά και η καλή σου διάθεση, όσον αφορά την ερωτική σου ζωή πάντα, βοηθάει στο να μπουν γερές βάσεις στη σχέση σου- αν έχεις- αλλά και να γνωρίσεις εκείνο το ένα άτομο που θα πληρεί τις προϋποθέσεις που έχεις θέσει- γιατί αλίμονο αν εσύ δεν είχες θέσει στάνταρτ για το πως θα είναι το άλλο σου μισό.

Παρόλ’ αυτά… όχι που θα σε άφηνα να χαρείς… όλη αυτή η κοινωνικότητα που δεν σε αφήνει να καθίσεις σπίτι, μπορεί να είναι και ικανή να στο κλείσει. Κι άπαξ ξεκινήσουν τα προβλήματα στη σχέση επειδή θα είσαι μονίμως απών,  δεν πρόκειται να τελειώσουν. Ίσως να σου τεθούν και τελεσίγραφα με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Ή θα αφήσεις το ταίρι σου να σε ακολουθήσει σε αυτή την τρέλα, σε αυτό το πανηγύρι που κοινωνικότητας που θα λάβει χώρα στη ζωή σου, ή που θα πρέπει να αποφασίσεις αν έχετε μέλλον. Για να μην φτάσεις σε σημείο να πρέπει να μεις σε διλήμματα που θα σου χαλάσουν τη διάθεση, προτείνω να σκεφτείς το άλλο: θέλεις ή δε θέλεις αυτή τη σχέση; Σε καλύπτει; Σε γεμίζει ή ονειρεύεσαι να πας αλλού; Όχι τίποτ’ άλλο, για να μπορείς να ευχαριστηθείς κι εσύ το πάρτι βρε παιδί μου! Κλείσε τις υποθέσεις που έχεις αφήσει ανοιχτές γιατί δεν σε βλέπω καλά.

Πάντως ένα είναι σίγουρο… αν είσαι σε σχέση, θα υποφέρεις… αν είσαι μόνος… ε, θα περάσεις κάπως καλύτερα.

Ειδικά:

Ο Ουρανός στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας είναι αυτός που στέλνει στα ύψη την κοινωνικότητα σου και μπράβο του. Κανόνισε να τη χειριστείς σωστά όλη αυτή τη.. διασημότητα που φέρνει το 2017.

Τρεις εκλείψεις θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Η έκλειψη σελήνης στις 11 Φλεβάρη στον έβδομο ερωτικό σου οίκο δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις που ρίχνει την ερωτική σου ζωή σε μια προσωρινή μαυρίλα. Θα πρέπει τότε να αποφασίσεις για το μέλλον της ερωτικής σου σχέσης και ζωής. Το ίδιο πατατράκ θα πάθεις και ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου, πάλι στον έβδομο οίκο σου. Τέλος, αυτή που θα κάνει τη ζημιά είναι η έκλειψη σελήνης στις 7 Αυγούστου που σε ταρακουνά συθέμελα. Ποιος είμαι, που πάω, αγαπώ ή ζω σε μια πλάνη; Όλα αυτά θα σκεφτείς εκείνες τις μέρες και προετοιμάσου για σοβαρές αλλαγές στην ερωτική σου προσωπικότητα.

Ο Κρόνος στον ενδέκατο οίκο οίκο σου σε βγάζει από τη μαυρίλα που σε ρίχνει η έκλειψη σελήνης του Αυγούστου, και θέτει προϋποθέσεις για γερές βάσεις στη σχέση σου ή τέλος πάντων αν είσαι μόνος, να βρεις το ιδανικό ταίρι σου.

To Do:

Εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα σου στο έπακρο για να χτίσεις την κοινωνική σου ζωή και κατ’ επέκταση και την ερωτική σου.

Ναι σε έναν Δίδυμο, σε έναν Τοξότη και σε ένα Λιοντάρι.

Don’t Do:

Μην αφήσεις την κοινωνική σου ζωή να καταστρέψει την ερωτική σου σχέση, αν πραγματικά σ’ ενδιαφέρει αυτή η σχέση.

Πες όχι σε έναν Ταύρο, σε έναν Κριό και σε έναν Σκορπιό.

Ιχθύες

Γενικά:

Ψαράκι μου… δεν είναι ότι δεν θες… αλίμονο, εσύ ονειρεύεσαι τον έρωτα με ανοιχτά μάτια αλλά το 2017 δεν θα είναι και τόσο ερωτικό έτος γιατί θα επικεντρωθείς κυρίως στα επαγγελματικά σου. Αυτό βέβαια ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια σύγχυση στα ερωτικά σου. Καταπιέζεσαι… πολύ… Αν είσαι σε σχέση αυτή η μανία σου να επεκταθείς επαγγελματικά μπορεί να κάνει κακό στη σχέση σου με αποτέλεσμα βέβαια να φτάσεις ως τον χωρισμό. Αν είσαι μόνος, τότε έτσι όπως θα κοιτάς μόνο χαρτιά και υποθέσεις στην δουλειά σου, θα αφήσεις να σε προσπεράσουν ευκαιρίες ερωτικές που αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, θα έκανες πάρτι που θα βρισκόντουσαν στο δρόμο σου. Είναι λιγάκι δίκοπο μαχαίρι αυτή η χρονιά αφού χρόνια πάλευες να βρεις την καταξίωση στα επαγγελματικά σου και τώρα θα πρέπει να θυσιάσεις έναν σημαντικό τομέα της ζωής σου.

Ίσως δεν θα έπρεπε να υποκύπτεις σε όλα αυτά που σε υποτάσσουν οι ανώτεροι σου, σε όλα εκείνα που μπαίνουν εμπόδιο σε αυτό που πραγματικά θες… μπορεί να το συνειδητοποιήσεις αργά ότι δεν άξιζαν τον κόπο τα τόσα επαγγελματικά ναι που είπες, και τα τόσα ερωτικά όχι.

Ειδικά:

26 Φλεβάρη θα γίνει μία έκλειψη ηλίου που θα βγάλει τις ανάγκες σου στην επιφάνεια. Ίσως τότε να θυμηθείς πως εκτός από τη δουλειά έχεις και μια ερωτική ζωή. Αν είσαι σε σχέση, θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου να την ανανεώσεις. Αν είσαι μόνος, θα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί.

Ο Δίας στον συναισθηματικό όγδοο οίκο σου ως τις 10 Οκτώβρη σε κάνει να σκεφτείς πιο σοβαρά την επισημοποίηση της σχέσης σου ή έστω, αν είσαι μόνος, να κάνεις ένα βήμα ή δύο προς την ευτυχία. Σου δίνει ώθηση για να κλείσεις έναν κύκλο που δεν σε κάλυπτε και να αρχίσεις μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ερωτικής σου ζωής.

Από τις 10 Οκτώβρη και για δεκατρείς μήνες, ο Δίας μετακινείται στον ένατο οίκο σου, τον οίκο της επέκτασης, και σε αναγκάζει να λάβεις σοβαρές αποφάσεις για τα ερωτικά σου. Μπορεί να νιώσεις πως η σχέση σου σε κρατάει πίσω, πως δεν σε αφήνει να εξελιχθείς. Πρόσεξε τι απόφαση θα πάρεις γι’ αυτή γιατί η μοναξιά που μπορεί να επιβάλλεις στον εαυτό σου, να γίνει αβάσταχτη. Ωστόσο, ένα καλό που θα κάνει ο Δίας από εκεί, είναι να βγάλει προς τα έξω τον πραγματικό σου εαυτό και να σε κάνει πιο δυναμικό.

To Do:

Βρες τις ισορροπίες μεταξύ έρωτα και επαγγελματικής ζωής, μόνο έτσι θα βρεις την ευτυχία.

Βρες έναν Σκορπιό, έναν Καρκίνο ή έναν Παρθένο.

Don’t Do:

Μη βγάλεις το άγχος της επαγγελματικής σου καταξίωσης στη σχέση σου αν έχεις, ή μην το αφήνεις να μπει εμπόδιο στην ευτυχία σου.

Μην κυνηγήσεις Τοξότη, Δίδυμο ή Κριό.

Πηγή