Τι φανερώνει το ζώδιό σου για τον τρόπο και την ένταση που ερωτεύεσαι!

402
Τι φανερώνει το ζώδιό σου για τον τρόπο και την ένταση που ερωτεύεσαι

Ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού παρακολουθεί τα ζώδια πιστεύοντας οτι αυτά, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα και τη ζωή τους. Συνεπώς, δε θα μπορούσαν παρά να συμφωνήσουν πως έρωτας και ζώδια, πηγαίνουν μαζί!

Κάπως έτσι, παραθέτουμε μια λίστα με τον τρόπο που επηρεάζεται το κάθε ζώδιο από τον έρωτα, πόσα είναι διατεθειμένο να προσφέρει στη σχέση του, τι θυσιάζει και πόσο ψηλά βρίσκονται οι ερωτικές σχέσεις, στην ιεραρχία της καθημερινότητάς του.

Εσείς τι ζώδιο είπαμε πως είστε;

 Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Είστε η χαρά της ζωής όταν ερωτεύεστε. Η ενέργεια και η θετική αύρα που εκπέμπετε είναι ασυναγώνιστη. Ωστόσο δεν ξεχνάτε ποτέ την λογική και την σύνεση στις αποφάσεις σας.

Είστε απο τη φύση σας αρχηγοί και θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση, χωρίς όμως να αφήνετε τον/τη σύντροφο σας σε μία χλιαρή κι ανιαρή κατάσταση. Ερωτεύεστε έντονα μεν, χωρίς ωστόσο, να φέρνετε πίσω τα «θέλω» και τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Συνολικά, ο έρωτάς σας χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, ζεστασιά και λάμψη ακριβώς όπως και η φωτιά που αποτελεί και το ζωδιακό σας σύμβολο.

 Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαίου)

Ως Ταύροι που είστε, λατρεύετε τη σιγουριά και την σταθερότητα αλλά πεθαίνετε και για ανέμελες αιφνίδιες καταστάσεις κι εκπλήξεις. Η φυσική σας σύσταση επιβάλλει έντονο πάθος και σεξουαλικότητα στις σχέσεις σας. Ωστόσο, αν κάποιος/α καταφέρει να μάθει τα κόλπα του κορμιού σας είναι σίγουρο πως δεν θα αργήσετε να του παραδοθείτε πλήρως και να θέλετε να μείνετε μαζί του/της για καιρό.

Αν η σχέση σας είναι σοβαρή δεν σας ενοχλεί καθόλου μία ευχάριστη ρουτίνα. Συνεπώς, προτιμάτε να περάσετε για παράδειγμα, ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο στη φύση παρά να ξενυχτήσετε σε ξέφρενα πάρτυ, καταλήγοντας σε έντονο σεξ με τον/τη σύντροφό σας. Είστε σταθεροί, αποφασιστοί και τρυφεροί στις ερωτικές σας σχέσεις. Προσοχή όμως, όλα αυτά με εκείνον/η που πραγματικά θα σας κερδίσει. Μέχρι τότε …η τρέλα χτυπάει κόκκινο!

 Δίδυμοι (21 Μαίου-20 Ιουνίου)

Θέλετε πάθος και περιπέτεια στις σχέσεις σας και δεν το κρύβετε. Ως άκρως επικοινωνιακοί τύποι που είστε, έχετε άπειρες ιδέες που θέλετε να υλοποιήσετε με τον/τη σύντροφο σας και να τον/την καταπλήξετε. Το δυνατό σας σημείο προφανώς και είναι η απίστευτη αισιοδοξία που σας διακατέχει.

Ακόμα κι αν δεν το περιμέναμε και πολύ, οι Δίδυμοι είναι αρκετά ρομαντικά άτομα. Δε θέλουν να μένουν ποτέ μόνοι τους για αυτό κι όταν βρουν την κατάλληλη σχέση γίνονται εν μέρει καταναγκαστικοί, για να μην πω κολλητσίδες.

Πρέπει να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας πως δεν είναι γόνιμο για μία σχέση να περνάς ολόκληρο το 24ωρο με τον σύντροφό σου. Παρόλα αυτά, γνωρίζετε καλύτερα απο κάθε άλλον πως η επικοινωνία και η συζήτηση είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να λύνεις τα προβλήματα μέσα σε μία σχέση.

 Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Ως Καρκίνος δεν ερωτεύεστε παράφορα κι ακόμη κι αν φτάσετε τα όριά σας, προσπαθείτε πάντοτε να κρατάτε τον έλεγχο.

Θέλετε περισσότερο φίλους παρά ερωτικούς παρτενέρ. Άτομα δηλαδή, που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να κάνετε μελλοντικά  σχέδια μαζί τους.

Είστε εκλπηκτικοί «ψυχολόγοι» αφού διατίθεστε να ακούσετε ακόμη και τον πιο χαζό προβληματισμό του συντρόφου σας, ενώ δεν φοβάστε να δηλώσετε και φανατικός υποστηρικτής του/της. Έχετε τρομερή αίσθηση του χιούμορ και κάνετε πάντα το σύντροφο σας να γελάει. Όλα αυτά όμως, χωρίς να δείχνετε ποτέ …καψούρεμενος/η!

 Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Δεν δυσκολεύεστε καθόλου να βρείτε ερωτικούς συντρόφους αφού εκπέμπετε μία τρομερή ενέργεια που μπορεί να μαγνητίσει τον καθένα. Είστε πιστός/ή στις σχέσεις σας κι όταν ερωτεύεστε, παθιάζεστε με τα μπούνια!

Λατρεύετε την ελευθερία αλλά όταν κάνετε σχέση δε φοβάστε να μείνετε σε αυτήν για όσ χρειαστεί. Ο χρόνος άλλωστε, δεν είναι κάτι που σας φοβίζει!

Είστε λίγο ζηλιάρηδες η αλήθεια είναι και θέλετε ο/η σύντροφος σας να δείχνει συνεχώς πόσο σας αγαπά. Βάζεται τον έρωτα προτεραιότητά σας και παλεύετε για αυτόν μέχρι τέλους.

Είστε λίγο εγωιστές για να τα λέμε όλα, αλλά αυτό σας κάνει ακόμη πιο αξιαγάπητους τις περισσότερες φορές.

 Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Το παίζετε χαλαροί και cool στον έρωτα αλλά στην πραγματικότητα φοβάστε περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο μην πληγωθείτε.

Πολλές φορές τα άτομα που έχετε δίπλα σας ανησυχούν γιατί δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά μπορεί να σκέφτεται αυτό το μυαλό σας. Κι αυτό διότι δεν ανοίγεστε ποτέ και για κανέναν λόγο.

Δε λέμε πως ο έρωτας δεν είναι σημαντικός στη ζωή σας. Ωστόσο, είστε ιδιαίτερα ζηλιάρηδες και κτητικοί κάποιες φορές φορές με αποτέλεσμα να δημιουργείτε προβλήματα στις σχέσεις σας. Ευτυχώς η ευγένεια και η τρόποι σας το αντισταθμίζουν και κάπως χαμηλώνουν την ένταση των δεσμών σας.

 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Είστε έντονα οργανωτικά άτομα. Μπορεί να ερωτευτείτε εύκολα αλλά μόνο έναν άνθρωπο που θα σας ελκύει πνευματικά και θα σεβαστεί τις προτεραιότητες και τον εσωτερικό σας κόσμο.

Κάποιος/α που θέλει να είναι μαζί σας, θα χρειαστεί να περιμένει πολύ, να έχεις απεριόριστη υπονομονή και να μην παρεξηγηθεί με την αίσθηση της υπεραξίας του εαυτού σας που σας κάνει να μη συμβιβάζεστε με τίποτα σχεδόν.

Όταν είστε σε σχέση, θέλετε να έχετε ηρεμία και αρμονία, ενώ η συζήτηση και η επικοινωνία είναι βασικό κομμάτι για την επιτυχία της.

 Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Είστε φλογερά και σεξουαλικά πλάσματα και ερωτεύεστε πρώτα λόγω την σωματική έλξης και μετά λόγω της πνευματικής και εγκεφαλικής επικοινωνίας.

Αγαπάτε τον έρωτα και βάζετε πάθος, επιθετικότητα και δράμα στις σχέσεις σας. Ωστόσο το λάθος σας είναι ότι η σύναψη μια σχέσης μπορεί να σας κάνει να αφήσετε πίσω τον εαυτό σας και τους στόχους σας.

Είστε ιδιαίτεροι δυναμικοί και θέλετε να επιβάλλετε το δικό σας ρυθμό στη σχέση, προσέξτε όμως γιατί ένας Καρκίνος ή ένας Ιχθύς μπορεί να σας ανταγωνιστεί σημαντικά σε αυτό το κομμάτι.

 Τοξότης (22 Νοέμβριου-21 Δεκεμβρίου)

Είστε λάτρεις της περιπέτειας και ελεύθερα πνεύματα.

Όταν ερωτεύεστε πέφτετε με τα μούτρα στο σύντροφο σας και τα δίνετε όλα. Η έντονη ευστροφία σας σάς κάνει να ψάχνετε άτομα ίδιου τύπου μπορείτε να συμβαδίσετε στα ταξίδια και στις γενικότερες επιθυμίες σας.

Δεν σας αρέσει να μένετε στάσιμοι για πολύ καιρό και ψάχνετε συντρόφους που και εκείνοι έχουν την ίδια ανάγκη.

 Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Δεν συνάπτετε παροδικές σχέσεις. Αντίθετα ψάχνετε άτομα κατασταλλαγμένα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και σας κινητοποιούν να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Παίρνετε οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή σας πολύ σοβαρά και ψάχνετε άτομα που πιστεύουν το ίδιο. Επιζητάτε μία οικογνειακή ζωή και σας αρέσει η ηρεμία και η σιγουριά.

Ωστόσο θέλετε ο σύντροφος σας να μπορεί να πάρει και τη θέση του φίλου σας εκεί που χρειάζεται!

 Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Είστε μεγάλη καρδιά! Θέλετε ένα παθιασμένο έρωτα που να μην σταματάει σε «όχι» και σε «μη». Λατρεύετε την συντροφικότητα και την περιπέτεια ενώ το κομμάτι του μικρού εγωισμού σας σάς κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς.

Δεν σας αρέσει να παίζετε παινίδια. Ψάχνετε το σωστό άτομο και όταν το βρείτε δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσετε να φύγει.

 Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Είστε ευαίσθητα πλάσματα για αυτό και κάθε ερωτική απογοήτευση σας πληγώνει την καρδιά. Δεν φοβάστε να ερωτευτείτε αλλά φοβάστε να πληγωθείτε.

Αν σας ενοχλεί κάτι μπορεί και να γυρίσετε τον κόσμο τούμπα μέχρι να αλλάξει αλλά ένα απλό, γλυκό κομπλιμέντο σας ηρεμεί αμέσως!

Συνήθως συμμερίζεστε τις ανάγκες του συντρόφου σας, αυτό όμως επιφυλάσσει τον κίνδυνο να χάσετε τον ίδιο σας τον εαυτό!

 

Διαβάστε επίσης: Σκέφτεσαι να συζήσεις μαζί του/της; Ξέρουμε πως θα πάει, σύμφωνα με το ζώδιο!

 

Πηγή