Τι δεν πρέπει να φορέσεις σε ένα πάρτι τις γιορτές;

365
Τι δεν πρέπει να φορέσεις σε ένα πάρτι τις γιορτές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη έχουν προγραμματιστεί πολλά πάρτι για εκείνη την περίοδο. Αυτές τις γιορτές όμως θα κάνεις την διαφορά με την εμφάνιση σου,.. αρκεί να προσέξεις κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες για να έχεις ένα εντυπωσιακό στιλ που να μην παραπέμπει σε κιτς, επομένως πες όχι στα παρακάτω:

1. Οτιδήποτε πολύ κοντό: Θέλει το κατάλληλο σώμα για να φανεί ένα πολύ κοντό φόρεμα. Αν πάντως θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις κάτι πολύ κοντό, τότε συνδύασε το με ψηλές μπότες που αποτελούν μόδα για να ανεβάσεις κατά πολύ και την αυτοπεποίθησή σου.

2. Οτιδήποτε πολύ στενό: Σημασία έχει να είσαι άνετη και αυτές τις ημέρες δεν ενδείκνυται το πολύ στενό, αν σκεφτείς ότι μπορείς πολύ εύκολα να τσιμπολογάς μελομακάρονα/κουραμπιέδες/γλυκά.

3. Κοσμήματα που «φωνάζουν»: Πολλές γυναίκες προτιμούν να φορούν κοσμήματα που γίνονται αμέσως αντιληπτά. Αυτό δεν βοηθάει την εμφάνισή σου, γι’αυτό προτίμησε κάτι πιο διακριτικό και παράλληλα κομψό.

4. Κόκκινο και πράσινο μαζί: Ναι είναι τα χρώματα των Χριστουγέννων, αλλά όχι του outfit σου.

5. Οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με την περίσταση: Για παράδειγμα δεν είναι κατάλληλο για χριστουγεννιάτικο πάρτι ένα ζιβάγκο ή κάποιο ρούχο ανοιξιάτικο που θα βρεις στην ντουλάπα σου.

6. Οτιδήποτε suede ή μεταξένιο: Εδώ το πιο σημαντικό είναι ότι αν πέσει λίγη σαμπάνια/κρασί πάνω τους, ο λεκές θα είναι μεγάλο πρόβλημα.

7. Οτιδήποτε φοράς καθημερινά: Ακριβώς επειδή όλα είναι πιο γιορτινά, μην επιλέξεις να φορέσεις ρούχα που φοράς καθημερινά, όπως ένα πουκάμισο για παράδειγμα.

8. Παπούτσια που δεν είναι άνετα στο περπάτημα: Αν τα φορέσεις όλο το βράδυ θα είναι ένα μαρτύριο και το μόνο που θα μπορείς να κάνεις είναι να κάθεσαι σε μία καρέκλα και να χάνεις όλα τα καλά.

9. Παπούτσια που δεν σε βοηθούν να χορέψεις: Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι έχουν πολύ χορό, οπότε πρέπει να τα απολαύσεις στο μέγιστο. Γι’αυτό μην φορέσεις παπούτσια που δεν θα σε βοηθήσουν.

Πηγή