Τα street style looks από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού είναι το fall inspo που χρειάζεσαι

378
fallinspo

Οι εβδομάδες μόδας διαδέχονται η μια την άλλη και, όπως είναι φυσικό, τα φλας των φωτογράφων έχουν πάρει φωτιά, δίνοντας μας το απαραίτητο inspiration για τα φθινοπωρινά μας σύνολα.

Σειρά αυτές τις μέρες είχε το Παρίσι, με όλα τα αγαπημένα μας fashion girls να έχουν καταφθάσει στην γαλλική πρωτεύουσα και τα front rows των κορυφαίων fashion brands, για να παρακολουθήσουν από κοντά τα catwalks όλων των αγαπημένων μας σχεδιαστών.

Μετά, όμως, από μια χρονιά που το πιο fancy σύνολο που δοκιμάσαμε ήταν πιθανότατα οι φόρμες και τα loungewear κομμάτια της ντουλάπας μας, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στα street style looks των πιο updated influencers , ψάχνοντας για ενημερωμένους συνδυασμούς και πρωτότυπα κομμάτια στους δρόμους της πόλης.

Ανάμεσα στα shows και τα parties, το μεγαλύτερο event έλαβε χώρα στους ίδιους τους δρόμους του Παρισιού, όπου είδαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά outfits: midi καμπαρντίνες, εμπνευσμένο tailoring, cozy πλεκτά, έντονα χρώματα, statement prints και extravagant αξεσουάρ, έδωσαν τον ρυθμό της φθινοπωρινής μόδας και ανέδειξαν τις νέες τάσεις της σεζόν.

Δείτε παρακάτω τα πιο fashion forward street style looks:

Πηγή: bovary.gr