Τα skinny jeans δείχνουν φέτος λίγο ξεπερασμένα -Το στιλιστικό τρικ για να τα φέρετε στο 2020

369
fashion

Στην αρχή τα κοιτάξαμε με σηκωμένο φρύδι, και έπειτα τα αγαπήσαμε και δεν τα αποχωριστήκαμε ξανά -τα skinny jeans είναι ορόσημο της μόδας των 2010s και σταθερή παρουσία στην γκαρνταρόμπα μας.

Ωστόσο, στην εκπνοή της δεκαετίας άρχισαν να χάνουν κάτι από την αλλοτινή γοητεία τους. Είχε έρθει ο καιρός να επιστρέψουμε σε πιο φαρδιές φόρμες και σχήματα που σχεδόν είχαμε ξεχάσει ότι υπήρχαν στα τζιν, τα οποία ομολογουμένως δείχνουν πιο πλούσια και στιλάτα.

Τα skinny jeans είναι βολικά γιατί αγκαλιάζουν μεν το σώμα, προστατεύουν πιο αποτελεσματικά από το κρύο, αλλά από την άλλη αν το ύφασμα δεν είναι αρκετά σκληρό, κινδυνεύουν να μοιάζουν με κολάν, κάνοντας τα looks πιο πρόχειρα.

Επιπλέον, καθώς το oversized άρχισε να κερδίσει έδαφος και να πρωταγωνιστεί πλέον ως τάση, παρέα με το layering, χρειαζόταν μια εξισορρόπηση στους όγκους.

Παρ΄ όλα αυτά, έχουμε ακόμη πολλά skinny jeans στη ντουλάπα μας και δεν είμαστε διατεθειμένοι να μην τα ξαναφορέσουμε -υπάρχει λοιπόν ένα τρικ που ακολουθούν οι πιο στιλάτες γυναίκες στο Instagram και το οποίο θα δανειστούμε ευχαρίστως.

Ποιο είναι αυτό; Συνδυάστε το τζιν σας με combat boots ή αλλιώς αρβυλάκια ή αλλιώς μπότες με χοντρή λαστιχένια (τρακτερωτή) σόλα.

Το συγκεκριμένο στιλ παπουτσιών είδε τη δημοτικότητά του να ανεβαίνει κατακόρυφα φέτος και δεν υπάρχει outfit στο οποίο να μην ταιριάζει (με βάση τα φετινά standards).

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός εξισορροπεί τον όγκο και δίνει ένα ροκ, military αλλά κυρίως cool χαρακτήρα στο ντύσιμο, χαρίζοντάς σας παράλληλα απόλυτη άνεση.

Go for it!

 

Burberry

Zara

Valentino

Πηγή