Τα πιο περίεργα café του κόσμου

572
Τα πιο περίεργα café του κόσμου

Όταν η έξοδος για έναν απλό καφέ μετατρέπεται σε… συναρπαστική εμπειρία. Γνωρίστε τα πιο πρωτότυπα και εκκεντρικά στέκια που μπορεί να συναντήσει κανείς σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Cereal Killer cafe-Λονδίνο
Eάν δεν σας αρέσει ο καφές, τότε μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας σε αυτό το Λονδρέζικο στέκι που σερβίρει μόνο γάλα και δημητριακά! Υπάρχουν 120 διαφορετικά είδη κορν φλέικς, 20 toppings και 30 είδη γάλακτος.

Molecule Water Cafe-Νέα Υόρκη
Σερβίρει μόνο…νερό! Βρίσκεται στο East Village της Νέας Υόρκης και σύμφωνα με το προσωπικό, η εξαιρετική τεχνολογία με την οποία φιλτράρουν το νερό της βρύσης θα σας προσφέρει μία μοναδική γευστική εμπειρία.

The Sweatshop-Παρίσι
Τι καλύτερο από το να πάρετε την δόση καφεΐνης που σας χρειάζεται και να καταπιαστείτε με την ραπτική ταυτόχρονα; Το συγκεκριμένο καφέ έχει τοποθετήσει ραπτομηχανές σε κάθε τραπέζι και σας προκαλεί να δοκιμάσετε την τεχνική, ενώ με το άλλο χέρι απολαμβάνετε ένα ζεστό ρόφημα.

Disaster cafe, Lloret de Mar-Ζιρόνα
Μην σας ξεγελάει η ταπεινή εμφάνιση, το συγκεκριμένο καφέ είναι για γερά στομάχια όχι όμως εξαιτίας του φαγητού αφού κάθε λίγο προκαλούνται τεχνητοί σεισμοί των 7.8 ρίχτερ! Το προσωπικό φορά στολές προστασίας ενώ η διακόσμηση είναι όλη σχεδιασμένη έτσι ώστε να αντέχει τις ισχυρές δονήσεις. Μην παραγγείλετε κάτι καυτό!

Unicorn cafe-Μπανγκόκ
Μονόκεροι παντού! Το χαριτωμένο ροζ καφέ κρατάει αυτό το θέμα από την διακόσμηση μέχρι και τα πιάτα. Γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλές στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:  Οχτώ cafe στο κέντρο που ξεχωρίζουν

 

Πηγή: ELLE