Τα πιο εγωκεντρικά ζώδια που θέλουν να τραβούν πάντα την προσοχή

678
Τα πιο εγωκεντρικά ζώδια που θέλουν να τραβούν πάντα την προσοχή

Όλοι έχουμε συναντήσει κάποια στιγμή στη ζωή μας εκείνο το άτομο που σπαταλούσε σημαντικές ποσότητες ενέργειας ώστε να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Κάποιος παλιός γκόμενος, η συμφοιτήτρια που καθόταν δίπλα σου και μονοπωλούσε τις κουβέντες στο αμφιθέατρο και η αδερφή σου που διεκδικούσε (και κέρδιζε) πάντα τα μπράβο των γονιών σας έχουν ένα κοινό- ανήκουν στα 5 πιο εγωκεντρικά ζώδια του κύκλου.

Φυσικά αυτό δεν είναι ο κανόνας, καθώς αν κάποιος θέλει να είναι εγωιστής και παρτάκιας μπορεί να το κάνει σε όποιο ζώδιο και αν ανήκει!

Κριός

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον κριό είναι η αυτοπεποίθηση και η πίστη που έχει στον εαυτό του και τις ικανότητές του.Κανείς, ΚΑΝΕΙΣ δεν νιώθει τόσο καλά για τον εαυτό του όσο εκείνος, το φανταστικό ωστόσο με τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι ότι δεν τα νοιάζει ιδιαίτερα να είναι στο κέντρο της προσοχής, αρκεί να γνωρίζουν πως είναι ποθητά. Ας πούμε ότι αν γουστάρεις κάποιον κριό θα περάσεις λίγο δύσκολα γιατί μόλις σιγουρέψει ότι τον θέλεις, θα επαναπαυθεί και ενδεχομένως δεν θα σου δίνει πια σημασία.

Δίδυμος

Οι δίδυμοι είναι (ενοχλητικά) κοινωνικοί, θέλουν να γνωρίζουν συνέχεια κόσμο, να ζουν περιπέτειες και να ανακαλύπτουν καινούργια μέρη. Είναι τα άτομα που διηγούνται τρελές ιστορίες για επικά πάρτι, εξόδους και μεθύσια και αν δεν τους δώσεις την πρέπουσα σημασία θα σου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να προσέξεις ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ. Μετά από μια βαλεριάνα επανέρχονται σε φυσιολογικά επίπεδα επικοινωνίας, εξακολουθούν βέβαια να αποζητάνε την προσοχή και την επιβεβαίωση από τους γύρω τους, αλλά τουλάχιστον δεν κάνουν τόση φασαρία.

Λέων

Και ερχόμαστε στο λιοντάρι, το οποίο μπαίνει πανηγυρικά στη λίστα και διεκδικεί επάξια το στέμμα του ζωδίου που (του αρέσει να) αποζητάει την προσοχή από τους γύρω του. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του λέοντα θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αν δεν τους έχεις προσέξει, ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ. Τρελαίνονται να είναι στο κέντρο της προσοχής και θα κάνουν όντως τα πάντα για να το καταφέρουν- ακόμα και αν είναι κάτι ντροπιαστικό.

Σκορπιός

Από την άλλη έχουμε τον σκορπιό, ένα ζώδιο που ξέρει την αξία του και δεν μπαίνει στον κόπο να εντυπωσιάσει τους άλλους ή να τραβήξει τα βλέμματα, ΑΛΛΑ όταν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Ας πούμε πως όταν ένας σκορπιός αποφασίσει να σου τραβήξει την προσοχή θα το καταφέρει, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα- αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα καλό, γιατί έτσι και μπεις στο στόχαστρό του, θα περάσεις ΠΟΛΥΚΑΛΑ #νοτ.

Τοξότης

Οι τοξότες είναι οι κλασσικοί ‘διάσημοι’ του σχολείου, αυτοί που γίνονται αυτόματα αγαπητοί από τον κοινωνικό τους περίγυρο και είναι φοβερά εξωστρεφείς (το τελείως αντίθετο από έναν καρκίνο π.χ), κάτι που τους κάνει γοητευτικούς στα μάτια των άλλων. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους, οι τοξότες δεν θέλουν σώνει και ντε να ασχοληθείς μαζί τους και αυτή η cool πλευρά τους σε κάνει να κολλήσεις περισσότερο μαζί τους.

Πηγή