Τα πέντε κουρέματα που θα κάνουν όλες οι γυναίκες τους επόμενους μήνες

660

Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

Σίγουρα ξέρεις πως τίποτα δεν μπορεί να ανανεώσει το look σου και να σε κάνει να νιώθεις πιο φρέσκια και λαμπερή από μία επίσκεψη στο κομμωτήριο. Καθώς αυτό δεν αποτελούσε επιλογή μέχρι σήμερα που άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους, τώρα ήρθε η στιγμή να κλείσεις ραντεβού.

Είτε θες να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή, στο πλαίσιο του New Year, New You, είτε απλά να ξεφορτωθείς την ψαλίδα, τα πέντε κουρέματα που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ιδανικά, καθώς εξυπηρετούν όλα τα μήκη και όλες τις υφές μαλλιών.

Κοντά, μακριά, σγουρά, ίσια, με αφέλειες ή με φιλάρισμα, αυτά τα hairstyles θα είναι παντού γύρω σου το 2021. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ποιο από όλα ταιριάζει περισσότερο σε εσένα και να επισκεφθείς έναν επαγγελματία με τη φωτογραφία που θα κάνεις screenshot.

Shag

Η τέλεια επιλογή για εσένα που θες μία ultra stylish αλλαγή. Το έντονο φιλάρισμα και οι αφέλειες θα χαρίσουν έξτρα πόντους στιλ στην κάθε σου εμφάνιση.

Curtain αφέλειες

Ιδανικό για εσένα που θες να αλλάξεις το look σου, χωρίς να αποχωριστείς μήκος από τα μαλλιά σου. Οι curtain αφέλειες είναι μακριές, άρα “κρύβονται” εύκολα σε περίπτωση που δεν σου αρέσουν, σέξι και ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε σχήμα προσώπου.

Καρέ

Το καρέ θα αποτελεί τεράστια τάση και μέσα στο 2021 και όχι άδικα, αφού είναι stylish και ταυτόχρονα βολικό. Εσύ ακόμα να το τολμήσεις;

Πολύ μακριά μαλλιά

Τα πολύ μακριά μαλλιά είναι ξανά τάση και αν θες να τα αποκτήσεις χωρίς να περιμένεις χρόνια, η μόνη λύση ακούει στο όνομα extensions.

Φυσικά σγουρά μαλλιά με όγκο

Έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά; Ανάδειξέ τα, τονίζοντας τις μπούκλες σου και δίνοντάς τους έξτρα όγκο. Η φυσικότητα είναι τάση και ήρθε η στιγμή να αφήσεις την πρέσα ισιώματος στο συρτάρι!

Πηγή