Τα κορυφαία κουρέματα του 2021

243

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το 2020 ήταν μια χρονιά με τις πιο τολμηρές προτάσεις για κουρέματα μαλλιών.

Ωστόσο, η πανδημία δεν άφησε τις τάσεις να ευδοκιμήσουν.

Το bob ήταν εξαιρετικά δημοφιλές, όπως και το pixie αλλά και το ξυρισμένο κεφάλι.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια του lockdown, πολλοί A-listers έγιναν δημιουργικοί και έκαναν τα δικά τους κουρέματα και τις δικές τους τεχνικές βαφής στο σπίτι (πχ. η Bella Hadid).

Λόγω της ακινησίας στην οποία ο κόσμος βρισκόταν, σχεδόν ένα χρόνο, πολλές τάσεις στα κουρέματα της προηγούμενης χρονιάς εκτοξεύονται το 2021, ενώ έχουν προστεθεί και νέες προτάσεις.

Short, Swoopy Bob

Το κοντό bob έχει rock διάθεση, καθώς είναι ασύμμετρο, γεμάτο φιλαρίσματα στα μπροστινά αλλά και στα πίσω μαλλιά. Η φράντζα είναι ασύμμετρη, δεξιά και αριστερά υπάρχουν τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο, αφήνοντας ωστόσο τα χαρακτηριστικά να λάμψουν.

Ανδρόγυνο Κοντό

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο κοντό, σχεδόν ξυρισμένο κούρεμα για γυναίκες να αποτελεί top hair trend. Οι γυναίκες που αγαπούν το pixie, θα το υποστηρίξουν και θα το απογειώσουν, ιδιαίτερα με έντονα βαμμένα χείλη ή μάτια ή ακόμα και τα δύο μαζί.

’70s Bangs

Οι αφέλειες επιστρέφουν και έχουν bohemian διάθεση. Πέφτουν κοντά στο ύψος των ματιών, σχεδόν ενοχλούν και είναι πιο sexy και εντυπωσιακές από ποτέ. Οι πιο εναλλακτικές τις χωρίζουν στη μέση και κάνουν curtain bangs.

Ασύμμετρο Lob

Επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ. Το lob ή αλλιώς το bob στο ύψος των ώμων, είναι γεμάτο φιλαρίσματα. Έχει ασύμμετρο στιλ και αναδεικνύει τη θηλυκότητα και το sex appeal που κρύβει κάθε γυναίκα.

Modern Shag

Η Taylor Swift είναι η celebrity που απογειώνει το συγκεκριμένο κούρεμα και που δίνει την πιο θηλυκή εκδοχή του, καθώς είναι πιο εναλλακτικό, ροκ. Ανάλογα με το χτένισμα που θα επιλέξετε για αυτό το κοντό, ασύμμετρο, shag, θα λάβει το χαρακτήρα που του ταιριάζει.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ