Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας!

1020
καλύτερα γυαλιά ηλίου σχήμα προσώπου

Γράφει η Βίβιαν Φίνου

Ποια γυαλιά ηλίου θα σας ενθουσιάσουν απόλυτα; Όλα εξαρτώνται από το σχήμα του προσώπου σας. Αυτό το ζευγάρι μικροσκοπικά γυαλιά  ηλίου που σας αρέσουν φαίνονται χαριτωμένα εκ πρώτης όψεως , αλλά θα ταιριάζουν πραγματικά στο σχήμα του προσώπου σας; Μάλλον όχι.  Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να καθορίσετε τι σας πηγαίνει περισσότερο είναι να εμπνευστείτε από άλλους με παρόμοιο σχήμα προσώπου. Βρείτε το σκελετό που σας ταιριάζει, απ΄το σχήμα του προσώπου σας μέσω της παρακάτω λίστας:

image

1.Το στρογγυλό σχήμα προσώπου όπως της Emma Stone 

Τα στρογγυλά πρόσωπα, όπως η Emma, τείνουν να είναι ευρύτερα κατά μήκος των ζυγωματικών και στενότερα κατά μήκος του μέτωπου και της γνάθου. Οι ορθογώνιοι και οι γωνιακοί σκελετοί είναι πάντα ένα ασφαλές στοίχημα επίσης τα μεγάλα ζυγωματικά επιτρέπουν ένα αρκετά μεγάλο σκελετό.

image

 

 

With her square shape, Jolie's got a few (rounded) options.2. Το τετράγωνο πρόσωπο (με γωνίες) όπως της Angelina Jolie 

Με το τετράγωνο σχήμα του, το πρόσωπο της Jolie φαίνεται ακόμα ομορφότερο με στρογγυλεμένους σκελετούς που μαλακώνουν τα γωνιακά χαρακτηριστικά της.

image

 

JLaw has a round/oval face, giving her plenty of options when it comes to frame shape.

3.Το οβάλ πρόσωπο όπως της Jennifer Lawrence

Τα οβάλ πρόσωπα μπορούν να ταιριάξουν με οποιοδήποτε στυλ σκελετού. Η JLaw έχει ένα οβάλ πρόσωπο, δίνοντάς της πολλές επιλογές όταν πρόκειται για σχήμα σκελετού, από δαντελωτές σιλουέτες μέχρι ρετρό στρογγυλεμένα styl.

image

 

The actress has a heart-shaped mug, which means angles are her friends.

4.Το πρόσωπο σε σχήμα καρδίας όπως της Kerry Washington

Η Kerry Washington έχει ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, όπου το φρύδι της είναι έντονο στην κορυφή και το πηγούνι της είναι περισσότερο στραμμένο στο κάτω μέρος. Αυτό σημαίνει γωνίες όλων των ειδών και οι ανεστραμμένοι σκελετοί θα την αναδείξουν . Επιλέξτε ανοιχτόχρωμους σκελετούς ή σκελετούς με έντονο το κάτω μέρος.

image