Τα 7 πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες κάθε Σεπτέμβρη

410
Τα 7 πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες κάθε Σεπτέμβρη

Πώς θα αξιοποιήσεις το δεύτερο νέο ξεκίνημα της χρονιάς

Η νέα χρονιά μπορεί επίσημα να ξεκινά τον Ιανουάριο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο ενθαρρυντικό από το να ξεκινάς την φθινοπωρινή σεζόν με νέες φιλοδοξίες και στόχους για την προσωπική σου εξέλιξη

Φτιάχνουν μια λίστα με όσα θέλουν να βελτιώσουν

Ώρα για την πιο ενδοσκοπική λίστα σου. Μπορεί το καλοκαίρι να γέμισες τις μπαταρίες σου, αλλά τώρα είναι η στιγμή να αφαιρέσεις από τη ζωή σου ότι σου τρώει χρόνο και ενέργεια, χωρίς να σε ευχαριστεί.

Οραματίζονται τις επόμενες διακοπές

Όχι, το παραπάνω βήμα δεν αντιτίθεται με τα υπόλοιπα. Όσο ανάγκη έχεις για ένα ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα της δουλειάς και των υποχρεώσεών σου, άλλο τόσο θέλεις να εντοπίζεις την “‘εξοδο κινδύνου”, την ανταμοιβή που σε περιμένει μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα.

Φροντίζουν την υγεία τους

Ξεκίνα και πάλι να παίρνεις τις πρωινές σου βιταμίνες ή τα συμπληρώματα, κάνε detox από τις καταχρήσεις των διακοπών και κάνε ένα ιατρικό check-up για να βεβαιωθείς ότι ο οργανισμός σου είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τους επόμενους, εντατικούς μήνες.

Κάνουν εκκαθάριση στα οικονομικά τους

Κάνε μια πλήρη καταμέτρηση, τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου, διεκδίκησε τυχόν χρωστούμενα και φτιάξε ένα οικονομικό πλάνο για τους επόμενους μήνες.

Κάνουν networking

Μετά την -απαραίτητη- αποσύνδεσή σου στις διακοπές, ήρθε η ώρα να κοινωνικοποιηθείς και να δικτυωθείς επαγγελματικά. Έλα σε επαφή με τις επαγγελματικές γνωριμίες σου, συζήτησε για συνεργασίες και κοινά project, επαναπροσδιόρισε τη θέση σου στο χάρτη.

(Kεντρική φωτογραφία: NatalieOffDuty)

 

Πηγή