Τα 5 καλοκαιρινά fashion tips των celebrities για γυναίκες με καμπύλες

283

Σίγουρα ο ένα και μοναδικός κανόνας στο στυλ είναι να φοράμε ό,τι πραγματικά μας κάνει να αισθανόμαστε ξεχωριστές. Ωστόσο, υπάρχουν και μερικά έξυπνα tips, που όταν τα γνωρίζουμε και τα εφαρμόζουμε, μπορούμε να απογειώσουμε κάθε μας εμφάνιση.

Τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα, μπορούμε να φοράμε ό, τι ότι μας κάνει να νιώθουμε πραγματικά ωραία. Αυτός είναι ο κανόνας που ακολουθούμε πάντα πριν συνθέσουμε ένα outfit. Ωστόσο, αν θέλεις να αναδείξεις τον τύπο του σώματός σου και τις καμπύλες σου, υπάρχουν μερικά tips αν τα ακολουθήσεις θα απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση. Ποια είναι τα μυστικά; Εμείς είμαστε εδώ για να στα αποκαλύψουμε;

Oversized Prints
Όταν αποφασίζετε να ψωνίσετε, επισκεφτείτε το ανδρικό τμήμα για μερικά oversized πουκάμισα. Θα σας χαρίσουν μια φρέσκια, νεανική διάθεση.

Παπούτσια Wide-Fit

Τα πόδια σας μπορεί μερικές φορές να πρηστούν στη ζέστη του καλοκαιριού (ειδικά αν περπατάτε όλη την ημέρα), οπότε ψωνίστε μάρκες που φέρουν ανοιχτά και φαρδιά παπούτσια. Έτσι, δε θα νιώσετε ότι σας σφίγγουν και θα απολαμβάνετε κάθε βόλτα σας.

Σαλοπέτες

Επιλέξτε μια σαλοπέτα με χαριτωμένα βολάν και λαιμόκοψη. Ο τρόπος με τον οποίο αναδεικνύει τη φόρμα σας, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Floral φόρεμα και πάνινα παπούτσια

Μπορείτε να τα συνδυάσετε άνετα με ένα απλό λευκό πάνινο παπούτσι και να είστε όλη μέρα μοδάτες.

Τονίστε με ζώνη

Η ζώνη σε φαρδιά φορέματα θα σας τονίσει ωραία και κολακευτικά τη μέση, θυμίζοντας το σχήμα κλεψύδρα.

 

Πηγή