Σχηματίζονται ουρές στην Αθήνα για το μαγαζί με τις καλύτερες πίτες!

1978
best in town

Ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας που έκανε την διαφορά και μπορεί να σας βάλει σε καθημερινό πειρασμό με τις φρεσκότατες πίτες που θα σας προσφέρει μαζί με τον καφέ σας.

Ο λόγος για το Pie Shop που είναι από τα ελάχιστα μαγαζιά με αυτό το concept. Όπως αποκαλύπτει και το όνομα του θα σας σερβίρει μια μεγάλη γκάμα από πίτες γλυκές και αλμυρές από όλο τον κόσμο! Και όχι μόνο αυτό… οι πίτες είναι ολόφρεσκες, χειροποίητες από αγνά υλικά και αυθεντικές συνταγές.

Το μαγαζί μπορείτε να το βρείτε κοντά στη πλατεία Συντάγματος και είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο. Πλησίον του βρίσκονται η στάση του μετρό Συντάγματος αλλά και πολλές στάσεις λεωφορείων που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

Τις πίτες, τις τάρτες και τα quiches επιμελείται ο Γάλλος chef Dominique Perrot. Είναι σίγουρο ότι θα σας ταξιδέψει γευστικά συστήνοντας παράλληλα τη γαστρονομική κουλτούρα πολλών τόπων και λαών.

Το μαγαζί σερβίρει:

  • Quiche Lorraine και τάρτα λεμονιού από την Γαλλία
  • Blueberry και Pumpkin pies από την Αμερική
  • Chicken pie από την Νέα Ζηλανδία
  • Beef patties από την Jamaica
  • Samosas από την Τανζανία
  • Coulibiac, μια μεσαιωνική συνταγή με φρέσκο φιλέτο σολομού από την Ρωσία
  • Pastel de nata από την Πορτογαλία

Αυτά είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο μαγαζί, αλλά υπάρχουν πολλές ακόμα συνταγές στο καθημερινό στο μενού του The Pie Shop!

Στο PIE SHOP έχουμε την χαρά να σας προσφέρουμε κάθε πρωί φρεσκοψημένες, ολόφρεσκες πίτες, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Το προσωπικό είναι πολύγλωσσο και έχει μεγάλη και βαθιά γνώση του ποιοτικού τροφίμου. Επίσης στο μαγαζί μπορείτε να σερβιριστείτε τον πολύ καλό καφέ του καταστήματος αλλά και τις ζεστές σοκολάτες και τσάι.

Info:
Βουλής 16, Αθήνα, Τ.  211 403 7328
FB: The Pie Shop Athens

Πηγή