Στο Εθνικό θέατρο με €5 τις πρώτες Τετάρτες

453
Στο Εθνικό θέατρο με €5 τις πρώτες Τετάρτες

Τo Eθνικό Θέατρο, σε συνέχεια της επιτυχημένης εβδομάδας προαγοράς εισιτηρίων με 10€ για όλες τις φετινές παραστάσεις, ανακοινώνει τις νέες του τιμές και προνομιακές προσφορές, με πιο ιντριγκαδόρικη από όλες την εξής: Γενική είσοδος 5€ για την πρώτη Τετάρτη όλων των έργων.

 

Τί σημαίνει αυτό; Πάρτε από τώρα τηλέφωνο στα ταμεία του Εθνικού θεάτρου, ρωτήστε πότε είναι η πρώτη Τετάρτη κάθε παράστασης που θέλετε να δείτε -είτε πρόκειται για εκείνες που ξεκινούν αυτόν το μήνα είτε για εκείνες που κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2017- και κλείστε κατευθείαν τα εισιτήρια σας με 5€ (μέσω πιστωτικής κάρτας ή/και από τα ταμεία ).

 

Η νέα τιμολογιακή πολιτική του Εθνικού θεάτρου αφορά, επίσης, τις ακόλουθες προσφορές:

 

Ισχύει και Σαββατοκύριακο το εισιτήριο των 10€ για νέους (έως 28 ετών ), φοιτητές, πολύτεκνους και άνω των 65 ετών. Είσοδος 5€ ισχύει για τους κατόχους κάρτας ανέργων ΟΑΕΔ. Γενική είσοδος 13€ ισχύει για Τετάρτη και Πέμπτη. Στην Παιδική Σκηνή, το εισιτήριο για δυο παιδιά είναι 6€ (έκαστο ) και από τρία παιδιά και άνω 5€ (έκαστο ). Είσοδος 15€ ισχύει στην Κεντρική Σκηνή και τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος». Υπάρχει, τέλος, για πρώτη φορά, η δυνατότητα προαγοράς εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

 

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά το ρεπερτόριο για το 2016-2017 στο http://www.n-t.gr/

Διαβάστε περισσότερα:Το Εθνικό Θέατρο σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε όλες τις φετινές παραστάσεις με 10 ευρώ

 

Πηγή