7 (+1) σημάδια ότι είσαι κολλημένη με τα social media

538

Είναι ο λόγος που δεν αφήνεις το κινητό από το χέρι σου, που η μπαταρία σου τελειώνει ακόμα πιο γρήγορα και που -γιατί όχι;- θέλεις να βγάζεις ακόμα πιο ωραίες φωτογραφίες.Τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας και οι δυνατότητες που δίνουν συνεχώς αυξάνονται, πράγμα που είναι ευχή και κατάρα μαζί.

Βλέπεις, οι ώρες όμως της ημέρας παραμένουν εικοσιτέσσερις. Άντε να προλάβεις να δεις τι γίνεται στο wall σου στο Facebook και να σχολιάσεις τα ποστ και τις φωτογραφίες, να ανεβάσεις Snapchat για “καλημέρα”, να κάνεις τα like σου στο Instagram και να είσαι και στο γραφείο στην ώρα σου (ένα δράμα ζεις-μη το συζητάς).
Να ρίξουμε μία ιδέα; Μήπως είσαι λίγο (λίγο λέμε) εθισμένη στα social media; Πως θα το διαπιστώσεις; Συνέχισε να διαβάζεις:

 

1. Αν ξυπνήσεις μέσα στην νύχτα το πρώτο πράγμα που κάνεις – με μισόκλειστα μάτια και χωρίς φως- είναι ένα γρήγορο πέρασμα από Instagram, Facebook, Snapchat
Κάποιες φορές μάλιστα βλέπεις εξ αρχής ότι δεν έχεις κάποια ειδοποίηση ή μήνυμα, αλλά αυτό δεν σε πτοεί.

2. Φυσικά, κάθε πρωί -με την τσίμπλα στο μάτι- ακολουθείς την ίδια διαδικασία. Απλώνεις χέρι, πιάνεις κινητό, σκρολάρεις, τσεκάρεις
Κι αν αυτές οι ώρες που πέρασαν ήταν αρκετές για να συμβούν τα πιο τρελά πράγματα; Δεν είναι υποχρέωση σου να ενημερωθείς;

3. Ενώ έχεις το Facebook ανοιχτό στον υπολογιστή σου, ταυτόχρονα τσεκάρεις το κινητό σου
Κλασσικό. Μήπως το κάνεις και τώρα που διαβάζεις;

4. Έχεις γίνει ειδική στο stalking
Πόσες φορές έχεις μπει σε αυτή τη μαύρη τρύπα και, τελικά, έχεις βρεθεί να παρακολουθείς το προφίλ της κοπέλας του ξαδέρφου του πρώην της κολλητής σου ή τις φωτογραφίες από το καλοκαίρι του 2007 ενός γνωστού που σου σύστησαν το προηγούμενο βράδυ. Άσε που όταν οι φίλες σου θέλουν να ανακαλύψουν κάτι παίρνουν εσένα τηλέφωνο. Με δύο λέξεις: Επαγγελματίας ντετέκτιβ.


5. Κάθε φορά που γίνεται κάποια αναβάθμιση -εχρμμ- αγχώνεσαι

Μα πως τόλμησε το Instagram και άλλαξε τον αλγόριθμο για τις δημοσιεύσεις, καταργώντας την χρονολογική σειρά των δημοσιεύσεων. ΚΑΝΕΙΣ δεν σε σκέφτεται πια. ΚΑΝΕΙΣ.

6. Η αλλαγή φωτογραφίας του προφίλ σου είναι μεγάλη υπόθεση
Αφού έβαλες την κολλητή σου (ή κάποια άλλη κακόμοιρη φίλη σου) να σε τραβήξει 50 φωτογραφίες από 50 διαφορετικές οπτικές γωνίες, πέρασες τις επόμενες τρεις ώρες βρίσκοντας τις φωτό-φιναλίστ, καταλήγοντας στην καλύτερη και, εννοείται, εμπλουτίζοντας την με φίλτρα.

 

Πηγή : Cosmopolitan