Shopping Star | Tο τηλεοπτικό παιχνίδι που έχει πάει το ξεκατίνιασμα σε άλλο επίπεδο! (Video)

1041
Shopping Star | Tο τηλεοπτικό παιχνίδι που έχει πάει το ξεκατίνιασμα σε άλλο επίπεδο!

Κανείς δεν περίμενε ότι η Βίκυ Καγιά θα επέστρεφε στην ελληνική τηλεόραση μετά από την προσπάθεια στο Νext Top Model, ενώ ακόμη περισσότερο κανείς δεν θα υποψιαζόταν ότι θα κατάφερνε έστω και λίγο να επηρεάσει τα νούμερα τηλεθέασης της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη.

Παρόλα αυτά, η Βικούλα μάς εξέπληξε και κατάφερε με το νέο παιχνίδι μόδας ονόματι Shopping Star να ξεπεράσει για πολύ την Ελένη Μενεγάκη και να εισέλθει στα σπίτια μας δείχνοντας μία άλλη εικόνα της πραγματικότητας, που μπορεί να πρόκειται για ένα απατηλό όνειρο, αλλά μας αρέσει να ζούμε σε τέτοιες ψευδαισθήσεις και να ελπίζουμε σε κάτι «καλύτερο».

Το Shopping Star αντικειμενικά δεν χαρακτηρίζεται ως ένα σοβαρό ή έστω ποιοτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, είναι όμως σίγουρα ένα τηλεοπτικό προϊόν που μας διασκεδάζει, μας ξεκουράζει και μας κάνει να γελάμε μέχρι δακρύων.

Τα σχόλια των παικτριών κάθε φορά που η εκάστοτε διαγωνιζόμενη δοκιμάζει κάτι, τα ψεύτικα χαμόγελα όταν κάποια κάνει πασαρέλα κι οι αντιδράσεις όταν μία από τις παίκτριες παρουσιάζει την ντουλάπα της, είναι πραγματικά αυτό που λέμε το top ξεκατίνιασμα της γειτονιάς.

Αυτά που ακούγονται σε κάθε επεισόδιο ξεπερνάει ακόμη κι αυτά που λες εσύ με τις φίλες σου, ενώ κερδίζει με διαφορά το κουτσομπολιό που μπορεί να γίνεται με τις συναδέλφους σου.

Το αποκορύφωμα ωστόσο, είναι το γεγονός ότι όλες οι διαγωνιζόμενες νιώθουν τα απόλυτα fashion icons, μπορούν να κρίνουν τα πάντα και φυσικά είναι σε όλα σωστές, ενώ παρόλο που ντύνονται παρδαλά στην καθημερινή τους ζωή, στο Shopping Star επιλέγουν κάτι μονόχρωμο κι απλό. Άσχετα αν δεν θα τα ξαναφορέσουν ούτε για να πάνε μέχρι το περίπτερο!

Για να μην το αδικούμε όμως, όόόόλες το βλέπουμε, μη σου πω πως το ψάχνουμε και στο YοuTube κάθε φορά που το χάνουμε. Είναι ωραίο, βρε παιδί μου, μας αρέσει να βλέπουμε βιτρίνες, να τσεκάρουμε ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα, ενώ μας ξετρελαίνει κάθε φορά που πάνε κομμωτήριο. Ταυτιζόμαστε με τις παίκτριες και νιώθουμε κι εμείς αναζωογονημένες και φρέσκες. Μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι δεν βγαίνουμε κι εμείς οι ίδιες πλέον τόσο πολύ για ψώνια, οπότε μας αρέσει να τα βλέπουμε τουλάχιστον στην τηλεόραση!

Πάμε να δούμε λοιπόν κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα

ΕΞΤΡΑΒΑΓΚΑΝΖ

Όταν κατά βάθος είσαι απλή

Δημοσιεύτηκε από thecurlysue στις Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Γιατί πάνω από όλα μετρούν η απλότητα κι ο μινιμαλισμός σ’ αυτό το παιχνίδι!

 

BITCHWALK ALERT

Όταν περιβάλλεσαι από βασικά μπιτσόνια που δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν το σουάγκ σου

Δημοσιεύτηκε από thecurlysue στις Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Γιατί μέσα από αυτό το παιχνίδι δημιουργούνται νέες και γερές φιλίες!

 

ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Όταν ξέρεις τα credits απ' έξω κι ανακατωτά, και πλέον δεν σε εντυπωσιάζει τίποτα

Δημοσιεύτηκε από thecurlysue στις Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Η ευγένεια είναι το παν!

 

ΕΡΙ ΕΡΙ ΕΡΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ

Όταν έχεις πάει στο ριάλιτι της Καγιά για τα τζάμπα ρούχα αλλά σε παίρνουν χαμπάρι

Δημοσιεύτηκε από thecurlysue στις Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Σιγά που δεν θα έλειπαν τα μυξοκλάματα!

 

https://www.facebook.com/theofficialcurlysue/videos/1100993176683820/

Και για το τέλος, άφησα την ΑΠΟΛΥΤΗ …κατίνα!

 

Πηγή