Πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο μέσα στη σχέση

559
Πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο μέσα στη σχέση

Τα ζώδια αποκαλύπτουν τα κρυφά μυστικά τους, για μια σχέση που θα έχει διάρκεια και σταθερότητα.

Κάθε ζώδιο ερωτεύεται, αγαπά και λειτουργεί διαφορετικά από τα άλλα στον ερωτικό τομέα. Ο δρόμος της ερωτικής κατάκτησης, τελικά δεν είναι τόσο δύσκολος. Μάθε σύμφωνα με την αστρολογία, πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στην ερωτική του ζωή και τι να περιμένεις από εκείνο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, ζώδιο της φωτιάς, είναι πολύ θερμός μέσα στη σχέση του και τα δίνει όλα για όλα. Τέλειος στο κρεβάτι, με έντονο πάθος και γοητεία. Του αρέσουν πολύ οι προκλήσεις και ψάχνει απεγνωσμένα νέες ερωτικές εμπειρίες. Αν βρεις τα κουμπιά του, τότε μπορεί να μείνει πιστός σε μια σχέση. Εκεί όμως που είναι ένας απίθανος εραστής, ξαφνικά μπορεί να γίνει ψυχρός κι απόμακρος. Να ξέρεις πως έχει κι αυτός τις… κυκλοθυμίες του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα περάσει τη σχέση του από σαράντα κύματα μέχρι να καταλήξει ότι το άτομο που έχει επιλέξει να έχει δίπλα του, είναι αντάξιό του. Δεν κάνει κινήσεις επιπόλαιες και δεν ψάχνει κάτι εφήμερο. Είναι της μακροχρόνιας σχέσης και του πάθους που έχει διάρκεια. Αν τον κερδίσεις, τότε γίνεται πολύ παθιάρης και έτοιμος για όλα. Παρά την συντηρητικότητα που έχει, μπορεί να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο και να ξεπεράσει τα όριά του. Γενικά όμως είναι υπεύθυνος μέσα στη σχέση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος φτιάχνει πολλές ερωτικές εικόνες ακόμα και μέσα στη σχέση του και θέλει συνέχεια να είναι σε ερωτική εγρήγορση, για να νοιώθει πως κρατάει το πάθος ζωντανό. Τα συναισθήματά του γενικά είναι έντονα και τα δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Αλλάζει όμως στάση και φάση πολύ γρήγορα και θα πρέπει να βρει ανταπόκριση από το ταίρι του σε εγκεφαλικό επίπεδο, για να συνεχίσει το ερωτικό του πάθος. Έχει έντονη επικοινωνία με το σύντροφό του, αλλά και όταν έχει εντάσεις δίκες του, προτιμά πάντα το διάλογο για να λύσει τα θέματά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος γενικά είναι ένα ζώδιο που διστάζει να ρισκάρει γενικά στη ζωή του. Όταν όμως ερωτευτεί και μπει μέσα σε σχέση, είναι πρόθυμος να φτάσει στα όριά του και στα άκρα. Γίνεται ένας άλλος χαρακτήρας και προβάλει έντονα την σεξουαλικότητά του με στιγμές εντόνου πάθους. Είναι τρυφερό άτομο και γίνεται πολύ ρομαντικός. Θέλει να έχει σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια η σχέση του. Αν κάτι πάει στραβά, πληγώνεται αμέσως. Αγαπά πολύ τα παιδιά και ποντάρει στην οικογενειακή θαλπωρή. Εξάλλου, κάνει σχέση με αυτό το σκοπό και όχι για κάτι εφήμερο.

ΛΕΩΝ

Είναι δύσκολο να αφήσει τα συναισθήματά του ένας Λέων ελεύθερα και ακόμα πιο δύσκολο να ερωτευτεί. Αν το κάνει αυτό όμως, να ξέρεις ότι πέτυχες διάνα. Είναι έντονος σεξουαλικά, έχει μοναδικό πάθος, του αρέσει η περιπέτεια και η αναζήτηση νέων ερωτικών εμπειριών. Του αρέσει μέσα στη σχέση του να υπάρχει αλήθεια, πίστη και αφοσίωση. Αν πάλι η σχέση καταλήγει σε σοβαρή υπόθεση, τότε σκέφτεται και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια. Δίνει πολλά στη σχέση του και το ίδιο απαιτεί και από το ταίρι του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος γενικά στη ζωή του μπορεί να δείχνει μια ψυχρότητα στην αντιμετώπιση γεγονότων που συμβαίνουν, ακόμα και αν αφορούν την ερωτική του ζωή, αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Πριν μπει σε μια σχέση και κάνει το σοβαρό αυτό βήμα, θα ψάξει πολύ καλά το άτομο που έχει απέναντι του και θα το περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο. Αν τελικά αποφασίσει να προχωρήσει, θα είναι ευγενικός, πολύ συναισθηματικός και δοτικός. Επειδή γενικά φοβάται όμως ότι θα πληγωθεί, προσπαθεί να ελέγχει συνέχεια τα πάντα και τους πάντες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μέσα σε μια σχέση γίνεται πολύ ρομαντικός και του αρέσει να περνάει καλά με το ταίρι του. Αποφεύγει τις εντάσεις και τους καυγάδες και αναζητά τη γαλήνη και τη δημιουργικότητα μέσα στην αγάπη. Πλάθει σχέδια για το μέλλον, παρόλο που ζει έντονα το τώρα. Απολαμβάνει κάθε στιγμή τον έρωτα μέσα στη σχέση και δίνει πάρα πολλά. Βεβαίως, έχει πολύ υψηλές προσδοκίες από το ταίρι του, αλλά δεν θα το αδικήσει ποτέ και φροντίζει να διαλύει τις μικροεντάσεις που μπορεί να υπάρξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει μεγάλη γοητεία και όποιο άτομο βάλει στο μυαλό του θα το κερδίσει. Κρύβει πολύ μυστήριο και αυτό είναι ένα από τα χαρίσματά του, που δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Μπορεί όμως να γίνει πολύ ζηλιάρης, αν αντιληφθεί ότι υπάρχει αντίζηλος στη σχέση του. Αυτό όμως είναι και ένα θέμα που τον ερεθίζει και τον κάνει να θέλει να επικρατήσει αυτός σαν πρωταγωνιστής. Θέλει να γνωρίζει τα πάντα για το ταίρι του, αλλά αυτός δε θα αποκαλύψει ποτέ τα μυστικά του. Η σχέση που θα κάνει είναι πάντα σοβαρή, ποντάρει πολλά σε αυτή και προσφέρει απλόχερα την αγάπη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρά την ελευθερία που πρεσβεύει ένας Τοξότης, ο έρωτας τείνει να είναι ένα αναγκαίο συναίσθημα για εκείνον. Με το φιλελεύθερο πνεύμα του μπορεί να περιοριστεί οικειοθελώς σε μια ερωτική σχέση και να παραμείνει πιστός, αρκεί να νοιώθει ελεύθερος να φύγει, ανά πάσα στιγμή! Τότε, δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Μην του θέσεις όρια, κανόνες και πρέπει, και θα σε αγαπήσει για μια ζωή. Στη σχέση του, θα είναι πάντα ένα μικρό παιδί, που θα αναζητά την προσοχή σου. Μαζί του ο έρωτας θα είναι ένα παιχνίδι διάρκειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπερβολική αφοσίωση του Αιγόκερου στον επαγγελματικό τομέα, τον κάνει να είναι απόμακρος στην ερωτική του ζωή. Άνετα όμως θα μπορούσε να τινάξει τα πάντα στον αέρα για ένα σφοδρό έρωτα, αρκεί να είναι το σωστό άτομο. Για να επιλέξει τον ερωτικό του σύντροφο, θα κάνει πολλά τεστ για να διαπιστώσει αν είναι αντάξιο των δικών του προσδοκιών του. Σπάνια θα παρασυρθεί από τα συναισθήματά του και ελέγχει τα πάντα σωστά και διορατικά. Όταν του συμβεί, ξεχνά δουλεία, σπίτι, υποχρεώσεις, τα πάντα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λέγεται πως ένας Υδροχόος για να μπει σε μια ερωτική σχέση, θα πρέπει πρώτα να κάνει φίλο του το μελλοντικό του ταίρι. Είναι μια μορφή τεστ, διότι δεν αντέχει την ρουτίνα και τον κορεσμό σε μια ερωτική σχέση. Έτσι, αν καταφέρει να περνάει καλά σε φιλικό επίπεδο με το άτομο που τον ενδιαφέρει ερωτικά, τότε θα περάσει και σε σχέση μαζί του. Αυτό είναι κάτι που θα εξελιχθεί από μόνο του. Στη σχέση κρατάει την ανεξαρτησία του, τον φιλελεύθερο χαρακτήρα του, αλλά όταν παθιαστεί πολύ, γίνεται κτητικός σε σημείο που στερεί την ελευθερία του συντρόφου του. Για να φτάσει στο γάμο, θα πρέπει να νιώσει ότι το άτομο που έχει δίπλα του κέρδισε την καρδιά του.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν δε διαθέτει ένα άτομο ρομαντισμό και έντονο συναίσθημα, δεν μπορεί να διατηρήσει σχέση με ένα Ιχθύ, που θα αντέξει στο χρόνο. Και αυτό γιατί το ευαίσθητο αυτό ζώδιο αναζητά πάντα μια σχέση που θα καλύπτει τις ανασφάλειές του, τα κενά που έχει και τον αδύναμο χαρακτήρα του. Από την άλλη, θέλει να έχει και κοινά ενδιαφέροντα με αυτόν. Έχει ανεπτυγμένο ένστικτο, πράγμα που τον καθιστά ικανό να προνοεί καταστάσεις, που θα τον πλήγωναν. Για να αποφύγει τις εντάσεις μέσα στη σχέση του, μπορεί να κάνει υποχωρήσεις, αλλά κατά βάθος δε συμβιβάζεται.

Διαβάστε επίσης: Πώς να καταλάβεις αν το κάθε ζώδιο έχει κολλήσει μαζί σου

 

Πηγή