Ψαροταβέρνα το “Ψαροκόκκαλο”: Μία από τις καλύτερες για την Καθαρά Δευτέρα.

1599
Ψαροκόκαλο: Η καλύτερη ψαροταβέρνα για τη Καθαρά Δευτέρα.

Έχετε μείνει στην Αθήνα αυτό το τριήμερο αλλά την Καθαρά Δευτέρα θέλετε να βγείτε έξω να φάτε τα θαλασσινά σας χωρίς να ξοδευτείτε; Τότε πρέπει να επισκεφθείτε την ψαροταβέρνα το «Ψαροκόκκαλο» των Μελισσίων και θα με θυμηθείτε!

Στην ψαροταβέρνα «Ψαροκόκκαλο»  Θα βρείτε εξαιρετικούς εύγευστους μεζέδες, από ολόφρεσκα θαλασσινά μαγειρεμένους με ξεχωριστή μαεστρία. Στο πλούσιο μενού του μπορείτε να επιλέξετε από μία πλούσια ποικιλία με τα καλύτερα εδέσματα που προσφέρουν οι Ελληνικές θάλασσες. Δοκιμάστε τα εξαιρετικά μύδια, τον ολόφρεσκο γαύρο  και τις φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες.

Απ’τα υπέροχα πιάτα τους ξεχώρισα τη γαριδομακαρονάδα.  Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο με πλούσια γεύση σε υπέροχη τιμή.  Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τα καλαμαράκια τους, που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σαρακοστιανό τραπέζι.  Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα πιάτα απλά πρέπει να γνωρίζετε ότι η ψαροταβέρνα  το «Ψαροκόκκαλο» έλαβε το “Χρυσό Βραβείο Γεύσεως” και όχι άδικα.  Οι εξαιρετικές γεύσεις σε συνδυασμό με την  όμορφη τοποθεσία και διακόσμηση θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στην Αθήνα.

Φωτογραφία του χρήστη Ψαροκόκκαλο.

 

Με αέρα από το μέλλον το “Ψαροκόκκαλο” συνδυάζει  ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις σε πολύ φιλικό περιβάλλον ευρωπαϊκών προδιαγραφών.  Όταν το επισκέφτηκα, ως μη καπνίστρια και μητέρα, που πάντα μαζί της έχει ένα καρότσι με ένα μωρό που πρέπει και να το θηλάσει, ανησυχούσα πολύ. Τελικά υπήρχε χώρος μη καπνιζόντων, με χώρο για το καρότσι ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη σχέση ποιότητας τιμής και σίγουρα θα το επισκεπτόμαστε συχνά οικογενειακώς.

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Το “Ψαροκόκκαλο” βρίσκεται Ελ. Βενιζέλου 19 στα Μελίσσια
Τηλ. 210 8077 535
697 7419 973

facebook: “Ψαροκόκκαλο” 

Γράφει η Βίβιαν Φίνου

Πηγή φωτογραφιών: site  , facebook