Πώς να ψωνίσω?

ΠΩΣ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?

Στο timeforcoffee.gr θέλουμε να απολαμβάνετε πραγματικά την αγορά κάθε προϊόντος. Έτσι, η διαδικασία για να βρείτε αυτό που ψάχνετε είναι πολύ απλή!

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι μπαίνοντας στο e-shop επιλέγετε μία κατηγορία (πχ. βραχιόλια) και στη συνέχεια εάν θέλετε ειδικεύετε περισσότερο την αναζήτησή σας από τη πλαϊνή μπάρα για τη τιμή.

Εναλλακτικά, αν ψάχνετε κάτι πολύ συγκεκριμένο πληκτρολογήστε το στο search και εμείς θα σας εμφανίσουμε ό,τι είναι σχετικό με την αναζήτηση αυτή.

Αφού βρείτε αυτό που ψάχνετε, κάντε κλικ στο “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ” και όταν τελειώσετε τις αγορές σας πατήστε πάνω δεξιά τη ή αλλιώς από τη πλαϊνή μπάρα “Εμφάνιση Καλαθιού” ώστε να πάτε στο καλάθι σας και από εκεί να ακολουθήσετε τα βήματα για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Αν πάλι, έχετε κάποια απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Καλή διασκέδαση λοιπόν!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ?

Δεν χρειάζεται. Αλλά για τη δική σας διευκόλυνση κατά τη πρώτη σας παραγγελία μπορείτε να κάνετε check στην επιλογή “Δημιουργία ενός λογαριασμού;” έτσι δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας κάθε φορά που ψωνίζετε από εμάς. Επίσης μην ξεχνάτε ότι έτσι θα μπορείτε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα προϊόντα αλλά και κάθε προσφορά!

Tip: Για να αποφύγουμε κάθε μελλοντική ταλαιπωρία να είστε σίγουροι ότι πληκτρολογείτε τα σωστά στοιχεία!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στα στοιχεία επικοινωνίας βάζετε το κινητό σας τηλέφωνο ώστε η εταιρία courier να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας σε περίπτωση που δεν σας βρει κατά την παράδοση.

Οποιαδήποτε διευκρίνιση έχετε σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας ( π.χ. άλλο όνομα στο κουδούνι) μπορείτε να το συμπληρώσετε στο σχετικό πεδίο “Σημειώσεις Παραγγελίας” κατά την ολοκλήρωσή της.

 

ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ?

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας βολεύει:

  1. Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courrier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση στα έξοδα παραγγελίας σας, 2.00 ευρώ.
  2. Paypal: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Paypal λογαριασμό σας για τη συναλλαγή. Θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας την ασφάλεια των συναλλαγών σας και εγγυόμαστε για αυτήν.
  3. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: Επιλέξτε πληρωμή μέσω Paypal και αφου μεταβείτε στο Paypal πατήστε στο κάτω μέρος της σελίδας το κουμπί που αναγράφει Pay with Credit or Debit Card.

[wpcs id=”4355″]