Πως αντιδρά ένας άντρας που είναι τσιμπημένος μαζί σου ανάλογα με το ζώδιο του!

943
Πως αντιδρά ένας άντρας που είναι τσιμπημένος μαζί σου ανάλογα με το ζώδιο του

Μια από τις πρώτες χρυσές συμβουλές που λαμβάνουμε ως παιδιά (και συνεχίζουμε να ακούμε και ως ενήλικες) είναι να είμαστε ο εαυτός μας no matter what. Για ένα σκοτεινό λόγο, αλλά, πιθανότατα, για να εξασφαλίσουμε την αποδοχή και τη συμπάθεια όσων περισσότερων μπορούμε, είναι και η συμβουλή που αγνοούμε πιο συχνά.
Οκ δεν λέω, σίγουρα υπάρχουν και φορές που το καταφέρνουμε (ειδικά όταν είμαστε μαζί με άτομα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα-για άλλους είναι οι γονείς τους, για άλλους οι κολλητοί, για άλλους κάποιος άγνωστος που θα μιλήσουν τυχαία σε ένα πάρτι), αλλά μια από τις φορές που πραγματικά κάνουμε τις πιο ακατάληπτες κινήσεις  απομακρυνόμαστε πολλά χιλιόμετρα μακριά από την αληθινή μας φύση είναι όταν βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο και όταν αναπνέουμε τον ίδιο αέρα με κάποιον για τον οποίο τρέφουμε αγνά (ή όχι και τόσο αγνά) συναισθήματα.

Σε αυτό θα σταθούμε σήμερα εξετάζοντας τον τρόπο που αντιδρά κάποιος γένους αρσενικού που σε γλυκοκοιτάει, σε θέλει, σε γουστάρει ρε παιδί μου όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο με σένα ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει.

Οκ προφανώς πολλά από αυτά που θα διαβάσεις είναι γενικεύσεις (όπως κι ο μεγαλύτερος όγκος των άρθρων που γράφονται για το κάθε ζώδιο-duh!). Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να βάλουμε όλους τους Παρθένους ή τους Ζυγούς σε ένα τσουβάλι ή να προσβάλλουμε πρόσωπα και καταστάσεις, απλά να δώσουμε έναν μπούσουλα που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι σου γίνεται.

Κριός
Θα γελάσει υστερικά με όλα, μα όλα, σου τα αστεία (ναι, ακόμα και για τα πάρα πολύ κρύα), θα βρει κάτι, έστω και επουσιώδες, να εκθειάσει πάνω σου (π.χ. τις βλεφαρίδες σου) ή θα χειροκροτήσει υπερ του δέοντος την ικανότητα σου να κάνεις οπισθογωνία σε βαθμό που θα αρχίσεις να πιστεύεις ότι, πιθανότατα, έχει κάποιο πρόβλημα. Οκ δεν έχουμε καμία διάθεση να αμφισβητήσουμε το χιούμορ, το μακιγιάζ ή την οπισθογωνία σου, αλλά να ξέρεις πως ένας Κριός θέλει να σε κάνει νιώθεις αφενός ότι είσαι άξια θαυμασμού, αφετέρου ότι εκείνος είναι ο πρόεδρος του φαν κλαμπ σου. Έλα αυτό είναι γλυκούλι.


Ταύρος:
Είναι αυτός που θα μάθεις ότι ρωτούσε για σένα το βράδυ που εσύ έλειπες στο ποτό, αυτός που 9 στις 10 φορές που θα γράψεις κάτι στο Twitter, θα σου κάνει retweet ή που θα ρωτήσει (έστω και δήθεν τάχα μου αδιάφορα) ποιος είναι ο τύπος που ανέβασες στο Instagram βάζοντας “<3” στη λεζάντα και αν βγαίνετε. Φυσικά όταν θελήσεις να μάθεις γιατί τον ενδιαφέρει θα σου πει “τίποτα μωρέ, έτσι απλά ρωτάω”.
Σχετική εικόνα

Δίδυμος
Μπορεί να σε βομβαρδίζει στα μηνύματα, αλλά προς απογοήτευση δική σου και των φίλων μαζί με τις οποίες προσπάθησες να τα αποκωδικοποίησεις ή να τους δώσεις μια ερμηνεία που αποδείκνυε τα αισθήματα του για σένα, δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο αφού δεν υπάρχει υποψία φλερτ στα κείμενα του. Για να σε ξεμπερδέψουμε, όταν ένας ένας Δίδυμος σου στέλνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα ή προσπαθεί να δίνει συνέχεια στην συζήτηση σας, δεν το κάνει απλώς επειδή του αρέσει να γράφει, αλλά επειδή σε θέλει.

Καρκίνος
Συνήθως κάποιος που σε θέλει θα επιδιώξει να σε δει, να βρεθεί εκεί που θα είσαι κι εσύ, κάτι. τέλος πάντων. Ο Καρκίνος πάλι καμία σχέση. Κι αυτό γιατί κάθε συνάντηση μαζί σου είναι η αιτία να ιδρώνει ή να τραυλίζει μέχρι να προκαλέσει κράμπα στη γλώσσα του. Είναι αυτός που ναι μεν σε γουστάρει, αλλά πάντα από απόσταση ασφαλείας. Υπάρχει σωτηρία; Ναι. Να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και βασικά να επιμείνεις να πάτε για ένα ποτό σαν άνθρωποι αντί απλώς να σου κάνει λάικ σε ό,τι ποστ ανεβάζεις στο Facebook.
Αποτέλεσμα εικόνας για ryan reynolds gif

Λέων: Οι Λέοντες είναι πλάσματα εθισμένα στην επιτυχία κι επειδή η επιθυμία του τον ελκύει και τον τρομάζει ταυτόχρονα, θα προσπαθήσει να τη δαμάσει τα ένστικτα του με το πιο δυνατό του όπλο: να σου κάνει ένα ωραιότατο show off. Mε άλλα λόγια να κάνει το κομμάτι του. Τα ποστ, τα βιντεάκια και οι φωτογραφίες στο Σναπτσατ που είναι με την παρέα του και φαίνεται να περνάει το λιγότερο ΤΕ-ΛΕΙ-Α, είναι ένας τρόπος να σου δείξει πόσο καλά θα περάσεις μαζί του. ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ.
Αποτέλεσμα εικόνας για justin timberlake gif

Παρθένος: Του λες ότι είσαι κρυωμένη και πριν ολοκληρώσεις το μήνυμα σου, έχει ήδη ψάξει τα καλύτερα σημεία για σούπα (για να πάει να πάρει και να σου φέρει φυσικά) ή το κοντινότερο φαρμακείο για να σου φέρει τις απαραίτητες προμήθειες. Βλέπεις όταν ο Παρθένος νοιάζεται, μπορεί να μη στο πει ποτέ ξεκάθαρα, αλλά θα το καταλάβεις από την προθυμία του να θυσιάσει το δικό του πρόγραμμα για σένα και να σου παρέχει αξεπέραστη φροντίδα.

Ζυγός: Εδώ είσαι. Πέτυχες διάνα. Με άλλα λόγια πέτυχες το ζώδιο που είναι αρκετά θαρραλέο για να σου δείξει τα συναισθήματα και τις προθέσεις του. Θα πάρει την πρωτοβουλία να κλείσει τραπέζι για φαγητό καν μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς “μα καλά γιατί δεν μου ζητάει να βγούμε;”. Προσοχή όμως: Υπάρχει κι ένα χαρακτηριστικό που πολλές θα έβαζαν στα “μείον”. Όσο δοτικός είναι στις πράξεις, τόσο φειδωλός είναι στα λόγια. Κοντολογίς, δεν θα του παίρνεις κουβέντα στα πρώτα ραντεβού ή τουλάχιστον μέχρι να νιώσει άνετα μαζί σου και να χαλαρώσει.

Σκορπιός: Μόνιμα διψασμένος για πάθη και έντονα συναισθήματα, ο Σκορπιός είναι ο τύπος που θα σε κοιτάει και θα απομακρύνει το βλέμμα του όταν τον κοιτάξεις πίσω. Μπορεί να μη σου αποκαλύπτει ευθέως ό,τι σκέφτεται, αλλά θα σου το κάνει λιανά πει ευθαρσώς  με τη γλώσσα του σώματος του.
Αποτέλεσμα εικόνας για ryan reynolds gif

Τοξότης: Δεν θα στο κρύψουμε, ούτε θα προσπαθήσουμε να σου χρυσώσουμε το χάπι. Όταν έχεις να κάνεις με Τοξότη δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρη αν σε θέλει.ή όχι, αφού είναι μάστερ στην προσποίηση. Τα καλά νέα είναι ότι το κάνει από άμυνα, είτε για να μη σε τρομάξει, είτε για να μη χαλάσει τη φιλία σας. Τα όχι και τόσο καλά νέα είναι πως αν θέλεις να δεις άσπρη μέρα μαζί του, μάλλον πρέπει να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση (εκτός κι αν είσαι κι εσύ Τοξότης οπότε οι πιθανότητες να αποκαλύψετε τα συναισθήματα σας ο ένας στον άλλον μειώνονται δραματικά. Σόρι).
Αποτέλεσμα εικόνας για JOSEPH GORDON LEVITT gif

Αιγόκερως: Χωρίς να το έχουμε ψάξει ιδιαίτερα, έχουμε βάσιμες υποψίες ότι το κομμάτι Hot N Cold της Katy της Perry πρέπει να γράφτηκε από κάποιον Αιγόκερω. Πως έχουμε φτάσει σε αυτό το -όχι και τόσο ασφαλές- συμπέρασμα; Από το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου ζωδίου τρομάζουν τόσο πολύ από τα ίδια τους συναισθήματα τους με αποτέλεσμα να μπερδεύουν τον δύστυχο αποδέκτη τους. Τι εννοούμε: Μπορεί να σου στείλει να βγείτε για ένα καφέ, μόνο και μόνο για να στο ακυρώσει την τελευταία στιγμή, να εξαφανιστεί για κανένα μήνα και να επανεμφανιστεί με μια άλλη αόριστη πρόταση. Με άλλα λόγια, χρειάζεται να οπλιστείς με μπόλικη υπομονή σφού όλο αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες ή να το πάρεις απόφαση και να πάρεις εσύ την κατάσταση στα χέρια σου #εσυαποφασίζεις.

Υδροχόος:
Λένε πως οι Υδροχόοι διαθέτουν τεράστια αποθέματα χιούμορ. Μάλλον είναι αλήθεια γιατί το ραντεβού με έναν Υδροχόο είναι σαν να βλέπεις αμερικάνικη κωμωδία με τον Will Ferrell. Με άλλα λόγια περνάς τέλεια. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως θα σου βγάλει το λάδι. Βλέπει θα σου συμπεριφέρεται όπως ο Κωστάκης που σε ήθελε στην τρίτη δημοτικού και για να στο δείξει σε έσπρωχνε στο διάλειμμα ή σου έπαιρνε την τυρόπιτα από το χέρι. Ετοιμάσου για ειρωνείες, καυστικά σχόλια, κακίες Μη μασήσεις όμως. Σε θέλει.
Αποτέλεσμα εικόνας για ian somerhalder gif

Ιχθύς: Καλωσήρθες στον κόσμο ενός Ιχθύ. Εδώ ο ενθουσιασμός και τα κολπιμέντα έρχονται με το τσουβάλι (πολλές φορές μάλιστα σε βαθμό αποπνικτικό) και η έκφραση των συναισθημάτων γίνεται χωρίς προσχήματα, υπονοούμενα και σουξουμουξου μανταλάκια. Σε θέλει; Μην ανησυχείς. Θα το καταλάβεις αφού θα στο δείξει και εκφράσει με κάθε πιθανό τρόπο. Φήμες λένε μάλιστα ότι σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσει να σου λέει πόσο υπέροχη είσαι όλη την ώρα (το μαγικό είναι ότι το εννοεί), θα ανυπομονείς για τον πρώτο σας καβγά (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ).
Αποτέλεσμα εικόνας για bradley cooper gif

 

Πηγή