Πώς αντέδρασε το Twitter με την παραίτηση Harry-Meghan;

298
Harry Meghan

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν πως παραιτούνται από τα βασιλικά τους αξιώματα και αποσύρονται από τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Τα tweets που ακολούθησαν είναι σίγουρα ξεκαρδιστικά.

Το 2020 ξεκίνησε δυναμικά και με αναπάντεχες εξελίξεις. Ο πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν πως αποσύρονται από τα βασιλικά τους αξιώματα και πως θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά, χτίζοντας μια νέα ζωή. Εμείς φυσικά περιμέναμε τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter, οι οποίες όπως συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, είναι ξεκαρδιστικές και με πολλές δόσεις χιούμορ.

«Μετά από πολλούς μήνες προβληματισμού και εσωτερικών συζητήσεων, επιλέξαμε να προβούμε σε μια μετάβαση φέτος, θέλοντας να επιτύχουμε έναν προοδευτικό νέο ρόλο μέσα σε αυτό το θεσμικό όργανο. Σκοπεύουμε να κάνουμε πίσω ως «ανώτερα» μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα. Με την ενθάρρυνση σας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αισθανόμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτήν την αλλαγή.

Τώρα σχεδιάζουμε να μοιράσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, και θα εξακολουθούμε να είμαστε πιστοί στο καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και όσους οργανισμούς βρίσκονται υπό τη στήριξή μας.

Η γεωγραφική ισορροπία του χρόνου θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε τον γιο μας με εκτίμηση για τη βασιλική παράδοση, μέσα στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας την απόσταση για να εστιάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο, που περιλαμβάνει το λανσάρισμα του νέου φιλανθρωπικού μας εγχειρήματος. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε όλες τις πληροφορίες για αυτό το επόμενο βήμα», γράφει η ανακοίνωσή τους.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ