Ποιος (πολύ) αγαπημένος χαρακτήρας επιστρέφει στον 7ο κύκλο του Game of Thrones;

534
Ποιος (πολύ) αγαπημένος χαρακτήρας επιστρέφει στον 7ο κύκλο του Game of Thrones;

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Game of Thrones μαρτύρησαν ότι αυτή η αγαπημένη μας κυρία θα είναι παρούσα στη νέα σεζόν.

 

Ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής του 6ου κύκλου, ο ήρωας που ξεχώρισε και έκανε το πιο μεγάλο “γκελ” στους fans του Game of Thrones δεν ήταν ούτε ο Jon Snow ούτε η Arya Stark. Το highlight ακούει στο όνομα Lyanna Mormont. Ναι, αυτό το μικρομέγαλο σοβαροφανές τερατάκι.

Η Lyanna Mormont, η επικεφαλής του ομώνυμου οίκου που έχει έδρα το Bear Island, η βασική σύμμαχος των Stark στο Βορρά ήρθε για να μείνει και στη επόμενη σεζόν του Game of Thrones, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που μας έρχονται από τα γυρίσματα τα οποία λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο στη Β. Ιρλανδία.

Η μικρή δυναμική πρωταγωνίστρια που ακούει στο όνομα Bella Ramsey θα είναι είναι λοιπόν παρούσα και στα νέα επεισόδια της σειράς και θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στην επικράτηση του Jon Snow και της Sansa Stark στο παιχνίδι εξουσίας που έχει “ανάψει” στο Βασίλειο του Westeros, αλλά και στην εξέλιξη της μεταξύ τους σχέσης.

Διαβάστε περισσότερα:Η αποκάλυψη του Γεωργαντά για τη σχέση Λιάγκα – Σκορδά – Κάγκελο η Φαίη (Video)

 

Πηγή: thetag