Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι και άλλα: Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Φεβρουάριο στους κινηματογράφους!

465
Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι και άλλα: Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Φεβρουάριο στους κινηματογράφους! (Trailers)

Πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες επιφυλάσσει ο μήνας των Όσκαρ. Το timeforcoffee.gr  σας παρουσιάζει τις ταινίες που ξεχώρισε για τον Φεβρουάριο του 2017.

 

Gold – Ο Kenny Wells (Matthew McConaughey), ένας άτυχος επιχειρηματίας, ενώνει τις δυνάμεις του με τον γεωλόγο Michael Acosta (Édgar Ramírez) για να ξετρυπώσουν χρυσάφι που βρίσκεται βαθιά μέσα στις ανεξερεύνητες και απάτητες ζούγκλες της Ινδονησίας.

 

Gold

 

Rings: Σήμα Κινδύνου 3 – Ένα νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς ταινιών τρόμου RING: ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. Μια νεαρή κοπέλα ανησυχεί για το αγόρι της που εξερευνά μια σκοτεινή υποκουλτούρα αναφορικά με μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα που λέγεται πως σκοτώνει, επτά ημέρες μετά, όποιον την παρακολουθεί.

 

Rings: Σήμα Κινδύνου 3

 

 

Δολοφονικά αμαξίδια – Σ’ αυτή την αυθεντική κωμωδία δράσης, ο Ούγγρος σκηνοθέτης Ατίλα Τιλ επιχειρεί μια διακριτική εξερεύνηση στις ζωές των πρωταγωνιστών που ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας και αγωνίζονται για πράγματα που οι μη ανάπηροι θεωρούν δεδομένα.

 

Δολοφονικά αμαξίδια

 

 

T2: Trainspotting – O Ewan McGregor (Renton), o Johnny Lee Miller (Sick Boy), o Robert Carlyle (Begbie) και ο Ewen Bremner (Spud) επιστρέφουν για το T2: Trainspotting του Danny Boyle, 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία.

 

T2: Trainspotting

 

 

Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι – Το δεύτερο κινηματογραφικό μέρος του best seller Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι ονομάζεται Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι, και έρχεται στους κινηματογράφους στις 9 Φεβρουαρίου 2017.

 

Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι

 

 

Νερούδα – Το 1948, στη Χιλή του Ψυχρού Πολέμου, ο Γερουσιαστής Πάμπλο Νερούδα (Luis Gnecco) κατηγορεί τη κυβέρνηση ότι προδίδει το Κομμουνιστικό Κόμμα, γεγονός που προκαλεί την αντίδραση του Προέδρου Γκονζάλες Βιντέλα (Alfredo Castro). Ο αστυνομικός Όσκαρ Πελουτσοναου (Gael Garcia Bernal) έχει αναλάβει να συλλάβει τον ποιητή.

 

 Νερούδα

 

 

Imperium – Ένας πράκτορας του FBI καλύπτεται με άκρα μυστικότητα προκειμένου να σταματήσει την προσπάθεια μιας τοπικής τρομοκρατικής ομάδας να φτιάξει βόμβα. Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία.

 

 Imperium

 

Πηγή