Παραστάσεις στο σαλόνι μας: την Κυριακή 22/11 η Ευρυδίκη από το Θέατρο Πορεία

188

Real Time Live Streaming για την πολυβραβευμένη παράσταση που είχαμε δει και λατρέψει με την Κόρα Καρβούνη και τον Λαέρτη Μαλκότση.

ο προηγούμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου, μόλις ολοκληρώθηκε το Real Time Live Streaming της παράστασης This is not Romeo and Juliet με την Έλλη Τρίγγου και τον Αργύρη Πανταζάρα σε σκηνοθεσία του δεύτερου, εκατοντάδες αναρτήσεις με εγκωμιαστικά σχόλια πλημμύρισαν τα social media, ακολουθούμενες από ισάριθμες με απορίες και παράπονα όσων την έχασαν.

Αργύρης Πανταζάρας, Έλλη Τρίγγου, This is not Romeo and Juliet.

Για να μην έχουμε τα ίδια αυτή την Κυριακή 22, σας εφιστούμε την προσοχή ώστε να μην χάσετε την Ευρυδίκη που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Τάρλοου, μια παράσταση που είδαμε και απολαύσαμε το 2013 και που κέρδισε κέρδισε κοινό και κριτικούς.

H Κόρα Καρβούνη – Ευρυδίκη. (φωτ.: Patroklos Skafidas)

Πέρα από τις ερμηνείες των πάντα αξιόλογων Κόρας Καρβούνη και Λαέρτη Μαλκότση στους ρόλους της Ευρυδίκης και του Ορφέα, αξέχαστη μένει και η καταπληκτική μουσική της Κατερίνας Πολέμη.
H Αμερικανίδα Sarah Ruhl αφηγείται με τον δικό της τρόπο, στο σήμερα, την ιστορία του Ορφέα και της Ευρυδίκης, ενός άνδρα χαμένου στη μουσική του και μιας γυναίκας χαμένης στον έρωτά της γι’αυτόν. Στο έργο, που μετέφρασε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τάρλοου, παίζουν ακόμη οι Γιάννης Νταλιάνης, Ορέστης Χαλκιάς, Μιχάλης Αφολάνιο, Νεφέλη Μαρκάκη, Αρετή Τίλη.

Ραντεβού με το θέατρο Πορεία στο σαλόνι μας την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 9. Εισιτήρια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ