Οι τάσεις του 2000 που δε θα θέλαμε να ξαναέρθουν ΠΟΤΕ στη μόδα

1467
Οι τάσεις του 2000 που δε θα θέλαμε να ξαναέρθουν ΠΟΤΕ στη μόδα

Κάθε δεκαετία φέρνει νέες τάσεις κι εμείς άλλες τις κρατάμε και άλλες τις απορρίπτουμε.
Σήμερα είπαμε να πιάσουμε το μακρινό 2000. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το ζήσαμε σε μια εποχή που είχαμε άποψη για το τι θα φορέσουμε κι έτσι μπορούμε να πούμε ότι πειραματιστήκαμε αρκετά με το στιλ μας (aka κάναμε ανεκδιήγητους συνδυασμούς, φορέσαμε ρούχα που θα ξαναφορούσαμε μόνο αν υπήρχε κάποιο χρηματικό έπαθλο).
Τα παρακάτω σύνολα είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του αποκαλυπτικού πλην σέξι (πλην ευχόμαστε να μην ξαναέρθει ποτέ στη μόδα) στιλ εκείνης της δεκαετίας:

1. Μίνι (σχεδόν ανύπαρκτη) φούστα
Η Fergie στη συγκεκριμένη εμφάνιση, όχι μόνο φοράει σούπερ μίνι φούστα, αλλά είναι και φούξια – σαν να μην έφταναν όλα αυτά – έχει κοτσάρει και φαρδιά ζώνη. Μάλλον και η ίδια θα ήθελε να διαγράψει αυτή την εμφάνιση από τη μνήμη της. Κι εμείς δηλαδή που υποπέσαμε σε παρόμοιες.

2. Φόρεμα με στρώσεις
H’ αλλιώς το ρούχο που ακόμα σε στοιχειώνει όταν το βλέπεις φορεμένο πάνω σου σε κάτι παλιές φωτογραφίες και, το οποίο, φυσικά τίμησε και η Christina Aguilera.

3. Μυτερές μπότες (αν-είναι-ποτέ-δυνατόν)
Κι όμως, κάποτε αυτό ήταν τάση. Κι όμως, η Britney Spears πρώτη και καλύτερη βγήκε έτσι έξω. Κι όμως, ακολούθησαν αμέτρητες γυναίκες το παράδειγμά της (ανάμεσα τους κι εμείς)  φορώντας τις μυτερές μπότες. Κι όμως, με αυτό το παπούτσι νιώθαμε θεές.

4. T-shirt με κρόσσια
Συνήθως, αυτό το έφτιαχνες με τα χεράκια σου και καμάρωνες κάθε φορά που το φορούσες. Το μόνο που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα είναι πως η Beyonce έχει φορέσει τέτοιο.

5. Mαντήλι- τοπ
Πολύ ευφάνταστο, σέξι και κολακευτικό (#not). Όχι που θα της ξέφευγε κι αυτή η τάση της Christina Aguilera. Τότε βέβαια έμοιαζε με επίγεια θεά στα μάτια μας. Σήμερα, θα θέλαμε να τοποθετηθεί δημόσια για εκείνη της την εμφάνιση.

6. Baggy παντελόνι
Μάλιστα, όσο πιο χαμηλά ξεκινούσε στη μέση, όσο πιο πολύ σέρνονταν και όσο πιο μυτερή η γόβα με την οποία θα το συνδύαζες, τόσο πιο stylish. Φιλικούς χαιρετισμούς στην Kate Beckinsale που το συνδύασε με κίτρινη γόβα.

 

Πηγή