Οι τάσεις στα σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι θα σε βάλουν σε πειρασμό

506
Οι τάσεις στα σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι θα σε βάλουν σε πειρασμ

Παρόλο που δεν είμαστε ακόμα τόσο έτοιμες να απελευθερώσουμε τα πόδια μας από τα μακριά παντελόνια, δεν ισχύει το ίδιο και για τα δάχτυλά μας.

Στη πραγματικότητα μάλιστα, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσουμε πέδιλα και σανδάλια που θα φοράμε all summer long.

Τα σχέδια και τα στιλ στην αγορά πολλά και διαφορετικά. Ποια όμως είναι τελικά ανάμεσα στις τάσεις και θα φορεθούν περισσότερο το καλοκαίρι του 2018;

Για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο ζευγάρι για αυτό το καλοκαίρι, έχουμε συγκεντρώσει τις βασικές τάσεις του 2018 στα σανδάλια.

Ορισμένα από αυτά τα έχουμε ήδη φορέσει στο παρελθόν, ένω θα δούμε και νέα στιλ όπως τα πλεκτά slip-ons και τα παστέλ slides.

Από νέα υλικά και με ξεχωριστά χρώματα, μικροσκοπικές λεπτομέρειες ή statement ό,τι κι αν σας αρέσει εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε.

Εδώ άλλωστε μαθαίνετε όλες τις τάσεις πρώτες.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες τάσεις στα σανδάλια.

1 Πλεχτά σανδάλια

Η περσινή τάση ήθελε το raffia να δημιουργεί τις πιο καλοκαιρινές tote τσάντες. Φέτος το φυσικό υλικό επεκτείνεται και στα παπούτσια. Ετοιμαστείτε να τα φορέσετε και εκτός παραλίας.

https://www.instagram.com/p/BiFrsDxlqjU/?utm_source=ig_embed

2 Πέδιλα με τετράγωνη μύτη

Το τετράγωνο κόψιμο στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών και κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος. Πολλές είναι oι fashionista που τα φορούν ήδη και η αλήθεια είναι μας αρέσουν.

3 Σανδάλια Goya

Μπορεί να μην έχετε ακουστά τα σανδάλια Goya, αλλά το slingback με τη χαρακτηριστική σιλουέτα έχει ήδη αναδειχθεί στο σανδάλι του 2018 .

4 Λευκά σανδάλια με λουράκια

Αυτή είναι μια άλλη τάση που έκανε ντεμπούτο το περασμένο καλοκαίρι και επιστρέφει και πάλι – ο γενικός κανόνας εδώ λέει πως όσα περισσότερα λουράκια τόσο το καλύτερο.

 

https://www.instagram.com/p/BgWQTYmFMWo/?utm_source=ig_embed

5 Toe-Thong πέδιλα

Τα πέδιλα που τυλίγουν το μεγάλο δάχτυλο είναι stylish και πολύ επίκαιρα. Δώστε τους μια ευκαιρία.

https://www.instagram.com/p/BgHu0HEF_Ga/?utm_source=ig_embed

7 Παστέλ χρώματα

Τα πέδιλα της εποχής έχουν τα πιο ρομαντικά και γλυκά παστέλ χρώματα, για να σου φτιάχνουν την διάθεση κάθε μέρα. Από σουέντ δείχνουν πιο ακριβά και πολυτελή.

8 Με διακοσμητικά στολίδια

Στολίδια σαν περίτεχνα κοσμήματα διακοσμούν το κούμπωμα ή τα τακούνια μεταμορφώνονται σε γλυπτά και τραβούν όλα τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/Bf8YVG1lkzB/?utm_source=ig_embed

Πηγή