Οι σειρές που περιμένουμε πώς και πώς στο Netflix

241

Και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας τους για να είμαστε ετοιμοπόλεμοι.

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, ένα σωρό σειρές και νέες σεζόν μας απασχόλησαν με τις ευλογίες του Netflix που ευτυχώς σε καιρούς καραντίνας βοήθησε ως διέξοδος διασκέδασης. Σαφέστατα, ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγονται τα δύο μέρη του Lupin, τo Lucifer, το Elite, το Bridgerton και φυσικά η διαρκής ανανέωση της 8ης και πιο αποκαλυπτικής μέχρι στιγμής, σεζόν του The Blacklist. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει πληθώρα από πολυαναμενόμενες σειρές του Netflix, τις οποίες έχει προγραμματίσει στο δεύτερο μισό της χρονιάς για να μας κρατά σε εγρήγορση μέχρι την εκπνοή του 2021. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν ήδη εδώ και αρκετό καιρό για να δουν επιτέλους νέα επεισόδια των αγαπημένων τους σειρών – ο κορονοϊός αναδεικνύεται σε τεράστιο ανασταλτικό παράγοντα για τους ευνόητους λόγους.

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες του 2021 αποτελεί η 5η και τελευταία σεζόν του ιδιαίτερα επιτυχημένου ανά την υφήλιο La Casa de Papel. Θα χωριστεί σε δύο μέρη, το Σεπτέμβριο και το Δεκέμβριο αντίστοιχα (πώς αλλιώς θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι και την ύστατη εκείνη ώρα του τέλους;) και ενδεχομένως να καταφέρει να εμπλουτίσει τις διακρίσεις της στις επικείμενες διοργανώσεις. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για την πρώτη ισπανική παραγωγή που έχει κερδίσει διεθνές Emmy, ενώ έχουμε ήδη αναλύσει διεξοδικά όλα όσα πρέπει να περιμένουμε από το νέο υλικό. Ας ρίξουμε όμως μία ματιά στις ημερομηνίες που πρέπει να έχουμε κατά νου:

Ημερομηνίες και πρεμιέρες

Outer Banks S2: 30 Ιουλίου

Control Z T2: 4 Αυγούστου

La Casa de Papel S5 part 1: 3 Σεπτεμβρίου

Sex Education T3: 17 Σεπτεμβρίου

Locke & Key S2: 2 Οκτωβρίου

La Casa de Papel S5 part 2: 3 Δεκεμβρίου

The Witcher S2: 17 Δεκεμβρίου

Όσο για το Stranger Things, παρόλο που όλοι θεωρούσαν τετελεσμένο γεγονός τη φετινή του κυκλοφορία, όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι το 2022, όπως διέρρευσε πρόσφατα από μέλος του cast.

Πηγή