Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Όσα είπε για τον Ντάνο

455
Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Όσα είπε για τον Ντάνο

Ο Γιώργος Χρανιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα. Τι είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

O Γιώργος Χρανιώτης πάτησε Ελλάδα και οι δημοσιογράφοι του επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Βροχή οι ερωτήσεις. Τι τρώγατε, τι κάνατε, τι ράνατε, χαμός. Ο ηθοποιός δήλωσε φρικαρισμένος εντυπωσιασμένος από το καλωσόρισμα. Τι είπε για το Survivor;

“Όταν μπήκα υποψήφιος με τον Ντάνο, περίμενα ότι θα φύγω. Αν ήμουν στη θέση του κόσμου κι έπρεπε να πάρω θέση στο συγκεκριμένο δίλημμα, αυτή θα ήταν η θέση μου” είπε μεταξύ άλλων ο Χρανιώτης, δηλώνοντας ότι τον Ντάνο τον θεωρεί φίλο του και πως θα ήθελε να επικοινωνήσει με την Ειρήνη Παπαδοπούλου παρά το γεγονός ότι είχαν έρθει σε ρηξη στο παιχνίδι. Επίσης επιβεβαίωσε πως οι Διάσημοι είχαν πάρει φαγητό 2-3 φορές.

“Δεν ξέρω αν το κάναμε εμείς πιο πολλές φορές ή οι άλλοι. Δεν είναι και τόσο απλό. Απλώς βγήκαμε εκτός ορίων και ψάξαμε για φαγητό” είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όσο για τη συνήθεια του Ντάνου να κάνει το σταυρό του τόσο συχνά και τα σχετικά σχόλια του Στέλιου Χανταμπάκη, ο Χρανιώτης είπε: “Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από τη Σκιάθο που έχει όλες τις καταβολές ενός Έλληνα Χριστιανού Ορθόδοξου και θα κάνε τον σταυρό του. Αυτό είναι προς τιμήν του. Παίρνει πάρα πολύ δύναμη από αυτό το πράγμα και αλίμονο αν κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που ζητάει δύναμη με αυτόν τον τρόπο. Φαντάζομαι ότι σε 5 χρόνια αν πάτε στη Σκιάθο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αν ένας άνθρωπος κάνει τον σταυρό του για κάποιο λόγο ή απλώς επειδή πιστεύει”.

Πηγή