Οι 8 οικονομικότεροι προορισμοί για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

402
Οι 8 οικονομικότεροι προορισμοί για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Το ξέρεις ότι σε περίπου ένα μήνα γιορτάζουμε την εθνική επέτειο του ΟΧΙ; Ήξερες επίσης πως μαζί με το πολυπόθητο Σαββατοκύριακο σχηματίζει το τελευταίο τριήμερο του έτους;

Στην αρχή κάθε έτους πλημμυρίζουμε με δημοσιεύσεις για τις αργίες και τα τριήμερα που θα ακολουθήσουν μέσα στην χρονιά. Προμελετημένο το έγκλημα! Χρειάζεται να ξέρεις! Να συνεννοηθείς με τα κορίτσια, να έχεις πάει για ψώνια και να κολλήσεις και καμία μέρα άδεια εφόσον χρειαστεί.

Το 2017 όμως δεν θα είναι όπως η χρονιά που διανύουμε. Με μία γρήγορη ματιά στο ημερολόγιό μου, τα νέα είναι αποκαρδιωτικά. Πόσα τριήμερα είπαμε ότι είχε το 2016; Ε, καμία σχέση με το 2017. Καμία συμπόνια και κανένα έλεος.

Μιας και θα έρθουν δύσκολες μέρες λοιπόν πρέπει να χαρείς ότι σου έχει απομείνει και να αρπάξεις όλες σου τις ευκαιρίες. Το τριήμερο της 28ης είναι η τελευταία αργία του έτους που σχηματίζει τριήμερο. Παρακάτω θα βρεις 8 οικονομικά πακέτα αποδράσεων για να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Onar Mani Suites – Οίτυλο Μάνης €179

28η Οκτωβρίου στο Οίτυλο Μάνης, στο Onar Mani Suites! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Deluxe Suite με μοναδική Θέα και Πρωινό à la carte, μόνο με 179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» – Δροσοπηγή Μάνης €199

 

28η Οκτωβρίου στη Δροσοπηγή Μάνης, στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι και απέραντη Θέα στη θάλασσα, με 199€ από 498€ ( Έκπτωση 60%)! Προσφέρονται Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Casa Di Neve – Καρπενήσι €239

28η Οκτωβρίου στο Καρπενήσι, στο Casa Di Neve! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Loft Suite, μόνο με 239€ από 478€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink, Δωρεάν χρήση μπιλιάρδου και Δωρεάν χρήση παιδότοπου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Alkyonis Hotel & Spa Resort – Αριδαία €120

28η Οκτωβρίου στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Alkyonis Hotel & Spa Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Πρωινό σε δίκλινο Studio, μόνο με 120€ από 240€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ξενώνας Κύνθια – Λίμνη Πλαστήρα €169

28η Οκτωβρίου στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Ξενώνα Κύνθια! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 169€ από 338€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Ποτό για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Alkistis Hotel – Πορταριά Πηλίου €139

28η Οκτωβρίου στην Πορταριά Πηλίου, στο Alkistis Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 139€ από 278€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Θέρμιος Απόλλων – Λίμνη Τριχωνίδα €149

28η Οκτωβρίου στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 149€ από 298€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

5* Grand Serai Hotel – Ιωάννινα €310

28η Οκτωβρίου στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel στα Ιωάννινα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου Τύπου και Βραδινό) σε Standard δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 310€ από 620€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο την ημέρα της άφιξης καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες Εορταστικές Ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Διαβάστε περισσότερα: Από το Μαρόκο, μέχρι το Μεξικό: Αυτοί είναι οι πιο πολύχρωμοι δρόμοι του κόσμου

 

Πηγή: thetag