Ο συγκινητικός λόγος του Ryan Gosling προς την Eva Mendes στις Χρυσές Σφαίρες, θα σε κάνει να κλάψεις με μαύρο δάκρυ!

367
Ο συγκινητικός λόγος του Ryan Gosling προς την Eva Mendes στις Χρυσές Σφαίρες, θα σε κάνει να κλάψεις με μαύρο δάκρυ!

Ο Ryan Gosling έκλεψε κυριολεκτικά το σόου στην 74η απονομή των Χρυσών Σφαιρών κι ο λόγος του την στιγμή που παρέλαβε το βραβείο του, θα σε κάνει απλά να κλάψεις.

Ο 36χρονος ηθοποιός κρατάει πλέον στα χέρια του το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου και πήρε τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Μιούζικαλ ή Κωμωδία. Ευχαρίστησε μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων που έκαναν το επίτευγμά του αυτό, δυνατό, αλλά ευχαρίστησε συγκεκριμένα ένα πρόσωπο, περισσότερο από τα υπόλοιπα.

https://www.youtube.com/watch?v=V9KaXEjs5ss

Είπε προς το κοινό…

Δεν φτάνεις ως εδώ αν δεν στηρίζεσαι στους ώμους πάρα πολλών ανθρώπων και δεν υπάρχει ο χρόνος να ευχαριστήσεις τον καθένα μεμονωμένα. Επομένως, θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα πρόσωπο όπως πρέπει, λέγοντας ότι ενώ εγώ τραγουδούσα, χόρευα και έπαιζα πιάνο και είχα μία από τις ομορφότερες εμπειρίες σε κινηματογραφικό έργο, η γυναίκα μου μεγάλωνε την κόρη μας, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και ταυτόχρονα προσπαθούσε να είναι στο πλευρό του αδελφού της που έδινε τη μάχη του με τον καρκίνο.

Και συνέχισε…

Αν δεν αναλάμβανε όλα αυτά, ώστε εγώ να μπορούσα να βιώσω αυτήν την εμπειρία, θα ήταν σίγουρα κάποιος άλλος σήμερα εδώ στη θέση μου. Επομένως, γλυκιά μου, σε ευχαριστώ πολύ.

Στο τέλος του λόγου του, έδωσε επίσης ένα γλυκό μήνυμα προς τις κόρες του:

Στις κόρες μου, Αμάντα κι Εσμεράλδα, σας αγαπώ.

Αφιέρωσε επίσης το βραβείο που έλαβε, στον αδερφό της Eva Mendes:

Αν μου επιτρέπεται, θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στο αδερφό της Eva.

Πηγή