Η Kim Kardashian πάσχει από ψωρίαση και δεν το κρύβει πια

491
Kim kardasian psoriasi

Από τότε που η Kim Kardashian είχε διαγνωστεί με ψωρίαση (κάπου γύρω στο 2010), είχε κληθεί να απαντήσει αρκετές φορές γι’αυτό το δερματικό της πρόβλημα. Στο τελευταίο άρθρο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της, δηλώνει πως δεν είναι πια αυτό το κορίτσι που σπεύδει να καλύψει το πρόβλημα της. Πιο συγκεκριμένα, γράφει “πολλές φορές νιώθω ότι είναι το μεγαλύτερο μου μειονέκτημα και πως όλοι γνωρίζουν γι’ αυτό, τότε ποιος ο λόγος να το καλύψω;”.

Νωρίτερα, είχε αναφέρει ότι ανά διαστήματα χρειάζεται να κάνει ενέσεις κορτιζόνης στα οπίσθια της εξαιτίας της ψωρίασης, όπως την έχει συμβουλεύσει ο δερματολόγος της.

Η Kim Kardashian προσθέτει ότι εφόσον δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια θεραπεία για την ψωρίαση, χρησιμοποιεί κάθε βράδυ τοπικά μια θεραπεία κορτιζόνης, “ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί μια μόνιμη θεραπεία, μέχρι τότε όμως αποδέχομαι το πρόβλημα μου ως κομμάτι του εαυτού μου”.

Βέβαια, στο παρελθόν είχε δεχθεί μεγάλη κριτική για την συγκάλυψη του προβλήματος της καθώς και της αμέλειας της να συμμετάσχει σε ενημερωτικές καμπάνιες για την ψωρίαση. Κάλιο αργά παρά ποτέ, όμως, Kim!

 

Πηγή: cosmopolitan