Ανακοινώθηκε επιτέλους η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τόμου του Game of Thrones;

460
george martin game of thrones
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 20: Writer George R. R. Martin, winner of Outstanding Drama Series for 'Game of Thrones', poses in the press room at the 67th Annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater on September 20, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Η ασυνέπεια του George R.R. Martin είναι πλέον πιο θρυλική και από το saga του Game of Thrones, φαίνεται όμως πως τα πράγματα μάλλον άρχισαν να αλλάζουν.

Αφού έχασε όλες τις προθεσμίες για την έκδοση του «The Winds of Winter», του επόμενου βιβλίου της σειράς GoT που θα συνέχιζε την ιστορία, και αφού ζήτησε συγγνώμη από όλο τον κόσμο και κυρίως από τους παραγωγούς του show που αναγκάστηκαν να συνεχίσουν χωρίς τον «μπούσουλα» των βιβλίων, οι φαν του Game of Thrones είχαν αρχίσει να πιστεύουν πως το «The Winds of Winter» δε θα δει ποτέ το φως του μάταιου τούτου κόσμου -τουλάχιστον όχι σε έντυπη μορφή.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, όμως, σκόρπια δείγματα από διάφορα νέα κεφάλαια διέρρευσαν στο διαδίκτυο και οι λάτρεις του GoT άρχισαν να πιστεύουν ξανά στα θαύματα. Μήπως τελικά ο Martin αποφάσισε να στρωθεί και να τελειώσει το πολυαναμενόμενο βιβλίο;

Τις προάλλες το Amazon France ήρθε για να ενισχύσει τις φήμες, ανακοινώνοντας μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του «The Winds of Winter». Σύμφωνα με τη σελίδα, το βιβλίο θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο στις 9 Μαρτίου 2017, δηλαδή έξι χρόνια μετά το τελευταίο πόνημα του Martin, «A Dance With Dragons». Η ημερομηνία αυτή έχει αναρτηθεί και στο site του εκδοτικού οίκου που συνεργάζεται με τον Martin.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως το βιβλίο θα κυκλοφορήσει όντως στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Αρκετές φορές η βάση δεδομένων ενός εκδοτικού οίκου μπορεί να κάνει λάθος και να εμφανίζει ημερομηνίες που δεν ισχύουν ή τίτλους που βρίσκονται σε έλλειψη. Οι βρετανικοί εκδοτικοί οίκοι Voyager Books/Harper Collins που εκδίδουν τα βιβλία του Martin στην Αγγλία δήλωσαν πως «τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί σχετικά με την έκδοση ή την ημερομηνία της έκδοσης».

Την περασμένη εβδομάδα, οι φαν του GoT είδαν τις ελπίδες τους να αναπτερώνονται και πάλι καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα δηλώθηκε ένας νέος Διεθνής Πρότυπος Αριθμός Βιβλίου για το «The Winds of Winter» και πιο συγκεκριμένα το 9780553801538, κάτι που μπορεί να υποδεικνύει πως η κυκλοφορία του βιβλίου είναι κοντά.

Ό,τι και να γίνει πάντως, το σημαντικό είναι πως η σειρά συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα αυτή τη περίοδο σύσσωμη η παραγωγή και το καστ βρίσκονται στη Βόρεια Ιρλανδία γυρίζοντας σκηνές για την 7η σεζόν.

 

Πηγή:huffingtonpost