Βενετία: Ούτε αυτό το φεστιβάλ γλίτωσε από τα γυμνά μοντέλα με τα τολμηρά σκισίματα

859
festival venetia foremata me skisimata gumna

Δύο κυρίες που χθες, στην πρεμιέρα του Τζουντ Λο, έκαναν τη χειρότερη, πιο αμήχανη εμφάνιση του φεστιβάλ Aκόμα και το φεστιβάλ Βενετίας, μια διοργάνωση που συνήθως είναι πιο σοφιστικέ και δεν συνηθίζεται να έχει τολμηρές εμφανίσεις στο κόκκινο χάλι, φέτος δέχτηκε διπλό “χτύπημα”από μοντέλα.

Στην πρεμιέρα του ‘The Young Pope’ με τον Jude Law οι φωτογράφοι έζησαν στιγμές Χόλιγουντ και κάτι που θύμισε λίγο το πολυσυζητημένο φόρεμα της Bella Hadid στις Kάννες

Giulia Salemi (Getty)

Ο στιλίστας Matteo Manzini έφτασε στη μόστρα με τις δύο πολύ όμορφες και πολύ λίγο ντυμένες Giulia Salemi και Dayane Mello. Οι δύο κυρίες που στιλιστικά αγνόησαν κάθε πρωτόκολλο και διάλεξαν δύο φορέματα σε φανταχτερό χρώμα, με σκισίματα, άφηναν ακάλυπτα πολύ περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς. Τα ρούχα ήταν σίγουρα πολύ σέξι, αλλά και κάπως αμήχανα για την συγκεκριμένη περίσταση.

Giulia Salemi (Getty)

Επίσης δεν “συνεργάστηκαν” και σε κάθε βήμα των δύο κυριών αποκάλυπταν το μικροσκοπικό κομμάτι υφάσματος που οριακά κάλυπτε το αιδοίο τους. Και αυτό είναι περίπου αποτυχία, αν κανείς λάβει υπόψιν του πως θεωρητικά αυτά τα φορέματα θέλουν να κάνουν τους άλλους να αναρωτηθούν πώς στέκονται έτσι πάνω στο σώμα και να αφήσουν να εννοηθεί πως δεν τα χωρίζει τίποτα με το γυμνό σώμα.

Μπορεί λοιπόν τα δύο κορίτσια να ήταν η πιο φωτογραφημένη άφιξη χθες, αλλά το πέτυχαν επειδή φορούσαν αυτά τα δύο φορέματα και λογικά για να τις ξαναδούμε κάπου, θα πρέπει την άλλη φορά που θα προσκληθούν σε κάποια αντίστοιχη εκδήλωση να βρουν κάτι που θα ξεπεράσει αυτή την εμφάνιση. Όπως και να έχει, τα δέκα λεπτά δημοσιότητας, που κατά τη Γουορχολική θεωρία τους αναλογούν, εξαντλήθηκαν χθες και σήμερα φιγουράρουν στη λίστα των μίντια με τις πιο κακοντυμένες.

 Dayane Mello(EPA)

 Dayane Mello(EPA)

 

Πηγή: lifo