Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του 50 Shades Darker

441
Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του 50 Shades Darker

Το σίκουελ του 50 Shades of Grey αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες του

Ντακότα Τζόνσον και ο Τζέιμι Ντόρναν επιστρέφουν ως Αναστέιζια Στιλ και Κρίστιαν Γκρέι, στην κινηματογραφική μεταφορά του δεύτερου best seller της Ε. Λ. Τζέιμς, «50 Shades Darker», ή, αν προτιμάτε, «50 Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι».

Το σίκουελ της μεγάλης περσινής επιτυχίας «50 Shades of Grey» είναι εδώ και μόλις άρχισε σταδιακά να αποκαλύπτεται. «Αυτή τη φορά, όχι κανόνες, όχι τιμωρίες, όχι άλλα μυστικά» λέει η Αναστέιζια στον Κρίστιαν και ένας νέος κύκλος της S&M σχέσης τους ξεκινά. Κατά τα λοιπά, όλα είναι γνωστά: Άλλη μια διασκευή του «Crazy In Love» της Beyoncé για μουσικό χαλί, αυτή τη φορά από τον Miguel, μάσκες, ακριβά σπίτια, πανέμορφα κορμιά. Ο Χιου Ντάνσι, η Ρίτα Όρα και η Κιμ Μπέισιντζερ συμπληρώνουν το καστ και, σύμφωνα με την παραγωγό Universal, η νέα ταινία θα είναι «περισσότερο θρίλερ από την προηγούμενη».

Ημερομηνία εξόδου του φιλμ στις αίθουσες; Μα φυσικά, η 10η Φεβρουαρίου 2017, εν όψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, ακριβώς όπως και ο προκάτοχός του. Ως τότε πάρτε μια πρώτη γεύση:

Πηγή: lifo