Μανικιούρ: 6 καλοκαιρινές τάσεις που θα δοκιμάσουμε από τώρα

108

Ανανεώνουμε το στιλ μας με τα πιο fresh nail trends.

To μανικιούρ του καλοκαιριού έχει συνήθως ένταση, χρώμα και ζωηρή διάθεση. Το mix and match, οι trending αποχρώσεις και τα λαμπερά εφέ είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα νύχια της καλοκαιρινής σεζόν και αν ανήκετε στις γυναίκες που λατρεύουν να πειραματίζονται θα ξέρετε ήδη πως αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να τολμήσετε κάθε τι διαφορετικό.

Από το barbie pink που παραμένει τάση για ένα ακόμη καλοκαίρι, μέχρι τα σοφιστικέ nude nails που είναι relevant κάθε σεζόν, φτιάξαμε παρακάτω τον οδηγό με τα πρώτα summer manicure trends. Κρατήστε σημειώσεις και ξεκινήστε από τώρα να δοκιμάζετε ιδέες.

Ocean manicure

Με έμπνευση από το απόλυτο σύμβολο του καλοκαιριού, τη θάλασσα, το ocean manicure είναι το μανικιούρ που πρέπει να υιοθετήσετε τουλάχιστον μία φορά. Προσαρμόστε το στο στιλ σας και πειραματιστείτε με τις αποχρώσεις και τις υφές του μπλε.

Holographic

Αν θέλετε να δώσετε νέα διάσταση στις παστέλ αποχρώσεις, μπορείτε να τις απογειώσετε με holo υφές.

Barbie pink

Το ροζ είναι το πιο hot χρώμα των τελευταιών μηνών και δεν είναι δυνατόν να λείπει από τα manicure trends. Για το καλοκαίρι, εμείς ποντάρουμε στο φούξια.

Glazed donut

Το glazed donut manicure είναι ιδανικό για εσάς που αναζητάτε τη σοφιστικέ πολυτέλεια. Τόσο μοντέρνο, όσο και safe, θα κάνει τα χέρια σας να ακτινοβολούν.

Ombre nails

Οι διχρωμίες είναι και πάλι τάση στον κόσμο της ομορφιάς, για αυτό τα ombre nails επιστρέφουν.

Nude

Αν ακόμη και το καλοκαίρι παραμένετε λάτρεις του μίνιμαλ, το nude μανικιούρ είναι η απόλυτη πρόταση για να μη νιώθετε ποτέ έξω από τα νερά σας.

Πηγή:vogue.gr