Λατρεύεις την διακόσμηση; 10 interior designers που πρέπει να ακολουθήσεις τώρα στο Instagram

303

Για όλες εσάς που το deco έιναι μια αγαπημένη ασχολία και συνεχώς θέλετε να αλλάζετε το σπίτι σας ή να προσαρμόζετε τη διακόσμησή σας, βρήκαμε του 10 καλύτερους Interior Designers που θα σας προσφέρουν έμπνευση και νέες ιδέες!

Όταν αγαπάς τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, είτε είναι στοιχείο του ζωδίου σου είτε της προσωπικότητάς σου, θες συνέχεια να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα, νέους τρόπους να τοποθετείς τα έπιπλα, νέα χρώματα, περισσότερα φυτά, διακόσμητικά, όλα! Γενικότερα αν έχεις το μικρόβιο της διακόσμησης και της αλλαγής, δεν ηρεμείς ποτέ. Οπότε για να βοηθήσεις το χόμπι σου αυτό να εξελιχθεί, καλό είναι να έχεις και κάποιες όμορφες πηγές έμπνευσης. Τόσο το Pinterest όσο και το Instagram προσφέρει πληθώρα πληροφορίας στο κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης καθώς και νέα trends για τα must-have του σπιτιού σου.

Εμείς κάναμε την αναζήτησή μας και βρήκαμε τους 10 καλύτερους Interior designers από όλο τον κόσμο -Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια, Νορβηγία, Αυστραλία- για να ακολουθήσεις και να μένεις συνεχώς ενημερωμένη για τις νέες τάσεις διακόσμησης. Ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό στύλ  για να διαλέξεις ποιός σε εκφράζει και είναι περισσότερο κοντά στη δική σου αισθητική, αλλά όλοι έχουν ένα κοινό: Τα σχέδιά τους είναι κομψά, έξυπνα, ευχάριστα και αξίζουν ένα follow. Ανεξάρτητα από την αισθητική που προτιμάς -minimal, futuristic, vintage κλπ- αυτοί οι ταλαντούχοι άνθρωποι σίγουρα θα φωτίσουν το καθημερινό σου feed με όμορφες εικόνες.

1. Sarah Sherman Samuel, @sarahshermansamuel

 

2. Studio McGee, @studiomcgee

 

3. Elisabeth Heier, @elisabeth_heier

 

4. Justina Blakeney, @justinablakeney

 

5. Emily Henderson, @em_henderson

 

6. Jonathan Adler, @jonathanadler

 

7. Jessica Helgerson, @jhinteriordesign

 

8. Mark D. Sikes, @markdsikes

 

9. Grant K. Gibson, @grantkgibson

 

10. Decus Interiors, @decus_interiors

Πηγή