Κατερίνα Βρανά: Μια Ελληνίδα στους πέντε καλύτερους κωμικούς στον κόσμο

499
Κατερίνα Βρανά: Μια Ελληνίδα στους πέντε καλύτερους κωμικούς στον κόσμο

Πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στον ημιτελικό και απόψε διεκδικεί τον τίτλο, που θα δοθεί με ψηφοφορία του κοινού – Στον φετινό διαγωνισμό πήραν μέρος συνολικά 89 κωμικοί από 56 χώρες

Την πρόκριση στην τελική πεντάδα των κορυφαίων κωμικών του πλανήτη εξασφάλισε η Ελληνίδα stand up comedian Κατερίνα Βρανά.

Η Κατερίνα Βρανά συμμετέχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο» και σήμερα στις 21.00 (ώρα Ελλάδος )στον τελικό, που διεξάγεται στο θέρετρο Λέβι της Φινλανδίας, διεκδικεί την πρωτιά.

Με την επίδοσή της στους ημιτελικούς του παγκόσμιου διαγωνισμού κωμωδίας πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό με τους τρεις κριτές να της δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς (9-10-10).

Οι πέντε υποψήφιοι κωμικοί, Κατερίνα Βρανά (Ελλάδα), Mino Van Nassau (Ινδία), David Kilimnik (Ισραήλ), Harith Iskander (Μαλαισία), Alex Calleja (Φιλιππίνες) παρουσιάζουν σήμερα για τελευταία φορά τα σόου τους, τα οποία μεταδίδονται σε live steaming στο www.youtube.com/laughfactory.

Ο νικητής θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία του κοινού, η οποία ξεκινά μετά το τέλος του διαγωνισμού και θα διαρκέσει έως το βράδυ της Παρασκευής. Για την Ελληνίδα κωμικό μπορούν όσοι θέλουν να ψηφίσουν και απευθείας στο www.voteforkaterina.com ή στο laughfactory.com/fpiw και να το διαδώσουν με Fav, Like, Share.

Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και άλλες χώρες.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για δεύτερη φορά, η πρώτη ήταν το 2014, όταν αναδείχθηκε νικητής ο Φιλανδός Ίσμο Λέικολα.

Στον φετινό διαγωνισμό πήραν μέρος συνολικά 89 κωμικοί από 56 χώρες.

«Το γέλιο φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, πετυχαίνοντας εκεί όπου η διπλωματία και η δημοκρατία έχουν αποτύχει. Είναι μια παγκόσμια γλώσσα» αναφέρουν οι διοργανωτές του διαγωνισμού.

Το Laugh Factory (Εργοστάσιο Γέλιου) έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παραγωγής και ανάδειξης κωμωδίας στον κόσμο.

Ιδού μία γεύση από το ταλέντο της Κατερίνας

 

Πηγή