Η «κωλοτούμπα» της Σόφης Πασχάλη μετά το κράξιμο του κόσμου για τον Αγγελόπουλο και η αποκάλυψη για τον καυγά: «Δεν ήταν το ψάρι ο λόγος αλλά…»

492
Η «κωλοτούμπα» της Σόφης Πασχάλη μετά το κράξιμο του κόσμου για τον Αγγελόπουλο και η αποκάλυψη για τον καυγά: «Δεν ήταν το ψάρι ο λόγος αλλά…»

«Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω…»,είναι η φράση που ταιριάζει στην Σόφη Πασχάλη μετά την απίστευτη κωλοτούμπα που έκανε στην συνέντευξη που έδωσε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μετά την αποχώρηση της από το  Survivor…

Ενώ η Σόφη σκιζόταν μέσα στο παιχνίδι για τον Αγγελόπουλο, ότι χάλαγε την αύρα του παιχνιδιού, ότι είναι κακός, διπρόσωπος, έκανε μαθήματα ανθρωπιάς και καλοκαγαθοσύνης στις κάμερες (κλάμα), τώρα, αφού είδε τον κράξιμο που έφαγε από τον κόσμο για την κατινίστικη συμπεριφορά της, όπως την έλεγε το κοινό, αποφάσισε να κάνει την απίστευτη κωλοτούμπα και να θέλει τον Αγγελόπουλο και στον τελικό μάλιστα… Ναι καλά!

Η Σόφη Πασχάλη είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Γιώργο.. Ας κερδίσει εκείνος το παιχνίδι… » και συνέχισε η Φιλιώ που τους φιλιώνει όλους…»Εγώ δεν είπα ότι τσακωθήκαμε για ένα ψάρι.. Έφερα ένα παράδειγμα. Έγιναν πολλά….», είπε η δασκάλα γιόγκα συνεχίζοντας με πλάγιο τρόπο να ρίχνει τα «καρφιά» της…  Αλλά εκείνη τον αγαπάει τον Γιώργο, ρε παιδιά αμαν!!! Αμέσως να την κακολογήσετε… Το κορίτσι το παρέσυραν! Έγινε μοντάζ… Εκείνη πήγε για να τους φέρει κοντά… Ναι… Και μετά ξύπνησε! Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε! Ενημερωτικά πάντως, εσείς οι επώνυμοι να ξέρετε ότι ο κόσμος δεν είναι τόσο ηλίθιος πια… Πάνε οι εποχές οι καλές!!! Θαυμάστε την κωλοτούμπα της Σόφης Πασχάλη στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή