Η δημόσια συγγνώμη του Στέλιου Χανταμπάκη στην οικογένεια της Ειρήνης Παπαδοπούλου

431
Η δημόσια συγγνώμη του Στέλιου Χανταμπάκη στην οικογένεια της Ειρήνης Παπαδοπούλου
Ήταν η σκηνή που είχε προκαλέσει χαμό στο Survivor, αυτή που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο.
Τότε ο Στέλιος Χανταμπάκης, κρατώντας ένα γυναικείο μαγιό άφησε να εννοηθεί ποιον θα ψήφιζαν προς αποχώρηση οι παίκτες των διασήμων. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου απουσίαζε από το πλάνο. Την συνέχεια την ξέρετε. Άφρισαν τα social media από την πράξη του αφού οι περισσότεροι τη βρήκαν κοροϊδευτική προς το πρόσωπό της. 
Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξή στην Ελεονώρα Μελέτη είχε πει πως έκανε πλάκες που άρεσαν στην ομάδα και αυτό που έκανε ήταν στα πλαίσια του χιούμορ. Τώρα ο Στέλιος Χανταμπάκης επανήλθε στο θέμα και είπε περισσότερα πράγματα.
Ο ίδιος όταν είδε το συγκεκριμένο μονταρισμένο κομμάτι ένιωσε πολύ άσχημα και μάλιστα είχε πει στην Παπαδοπούλου πως επειδή ήξερε πως το πράγμα θα παρεξηγηθεί, μόλις έβγαινε από το παιχνίδι θα ζητούσε συγγνώμη από τον αδελφό της αλλά και από όλη την οικογένειά της.
Στην ερώτηση εάν κατάλαβε τι εννοούσε η Ειρήνη όταν είπε πως τον προτείνει για ένα ζήτημη εμπιστοσύνης, ο Χανταμπάκης απάντησε:

 

«Για οποιοδήποτε λόγο σε ψηφίσει κάποιος είναι η εκτίμηση του και τη σέβομαι. Η Ειρήνη ένιωσε κάτι, μετά το συζητήσαμε και κατάλαβε νομίζω τις προθέσεις μου. Όμως, εγώ είμαι ο «κατηγορούμενος» στη συγκεκριμένη περίπτωση και θα ήθελα για το συγκεκριμένο θέμα να μιλήσει εκείνη. Δεν έχω τίποτα να της καταλογίσω, αλλά νομίζω πως ξέρει, αν στους δυομιση μήνες έχω σταθεί δίπλα της ή απέναντί της. Δεν έγινα με κανέναν εχθρός ούτε κολλητός στο παιχνίδι. Κάποιοι λένε πως με τον Λάμπρο ήμασταν πολύ κοντά. Το γεγονός ότι είχαμε και οι δυο οικογένειες, παιδιά και αγαπούσαμε το ποδόσφαιρο, μας έδεσε πράγματι πιο πολύ. Το μεγαλύτερο κοινό σημείο μας όμως, ήταν ότι σεβαστήκαμε τους κανόνες του παιχνιδιού. Ξέρεις, συζητάμε για 3-4 στιγμές, που είναι 3-4 περιστατικά και όχι η ζωή που ζήσαμε εκεί μέσα. Έπαιξα τίμια και δίκαια και δεν πάτησα σε κανέναν για να βγω μπροστά. Αν πήγαινα κυνηγώντας το έπαθλο, γιατί επιδίωκα να είμαι υποψήφιος, χάνοντας εσκεμμένα την ατομική ασυλία, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις δοκιμασίες».