Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η νέα λειτουργία του Instagram προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον το έχει...

Η νέα λειτουργία του Instagram προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον το έχει ανάγκη

464
Η νέα λειτουργία του Instagram προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον το έχει ανάγκη

Το Instagram το χρησιμοποιούμε συνήθως για να ανεβάζουμε φωτογραφίες ή να βλέπουμε φωτογραφίες άλλων, να μοιραζόμαστε τα φαγητά που φτιάχνουμε ή τρώμε και ό,τι όμορφο βλέπουμε στον έξω κόσμο. Πολλές φορές, όμως, το χρησιμοποιούμε για να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας. Αυτός είναι και ο λόγος που το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να προσφέρει λίγο παραπάνω υποστήριξη στους χρήστες του εγκαινιάζοντας μία νέα λειτουργία.

Πλέον, αν δείτε κάποιον από τους φίλους στο Instagram να υποφέρουν και να έχουν ανάγκη από στήριξη ή βοήθεια μπορείτε να κάνετε κάτι, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε πως να το διαχειριστείτε.

Μπορείτε να το αναφέρετε ανώνυμα (report). Τότε, εκείνοι θα λάβουν ένα μήνυμα το οποίο θα γράφει: «κάποιος είδε μία από τις αναρτήσεις σου και πιστεύει ότι περνάς δύσκολα. Εάν χρειάζεσαι υποστήριξη, θα θέλαμε να βοηθήσουμε». Στη συνέχεια, η εφαρμογή προσφέρει μερικές προτάσεις σχετικά με το τι να κάνουν, όπως να μιλήσουν σε έναν φίλο, να επικοινωνήσουν με μία γραμμή βοήθειας ή να λάβουν στήριξη και ψυχολογική βοήθεια.

instagram

«Αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να γνωρίζετε ότι περιτριγυρίζεστε από μία κοινότητα που ενδιαφέρεται για εσάς, σε μία στιγμή που μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ αυτή την υπενθύμιση», είπε η COO του Instagram στο περιοδικό Seventeen.

 

Διαβάστε επίσης: Nέα πρόκληση Ερντογάν που ανοίγει θέμα ακόμη και Θεσσαλονίκης: Τα σύνορα έπρεπε να καθοριστούν με δημοψήφισμα / Το Snapchat βγάζει το πρώτο του gadget: Είναι γυαλιά, λέγονται Spectacles και θα καταγράφουν όλη σας τη ζωή

 

Πηγή