Η λίστα με τις 10 πιο «παράνομα κατεβασμένες» ταινίες του 2016!

418
Η λίστα με τις 10 πιο «παράνομα κατεβασμένες» ταινίες του 2016!

Από τις αγαπημένες μου λίστες κάθε τέλος του χρόνου (ή αρχή του επόμενου τέλος πάντων), είναι αυτή με τις πιο «παράνομα κατεβασμένες» ταινίες του έτους. Εδώ που τα λέμε, είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους να βγάλεις συμπέρασμα για τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, με βάση τα γούστα των απλών ανθρώπων κι όχι των ξενέρωτων κριτικών…

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως οι περισσότεροι συμφωνούμε με την κατάταξη των ταινιών που ακολουθεί, ανεξάρτητα αν κάποιος τις απόλαυσε στον κινηματογράφο, σε DVD ή έκανε κι αυτός τα …πειρατικά του.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, ο Deadpool σάρωσε και εδώ, σε μια χρονιά που ούτως η άλλος αποδείχτηκε το έτος των υπερηρώων! Κι αν όχι των υπερηρώων, τότε σίγουρα της επιστημονικής φαντασίας, μιας και οι μοναδικές ταινίες που σπάνε τη μονοτονία βρίσκονται στη θέση #9 & #10.

Για δείτε κι εσείς τα αποτελέσματα σύμφωνα με τοtorrentfreak.com:

#1 – Deadpool (IMDb)

#2 – Batman v Superman: Dawn of Justice (IMDb)

#3 – Captain America Civil War (IMDb)

#4 – Star Wars The Force Awakens (IMDb)

#5 – X-Men Apocalypse (IMDb)

#6 – Warcraft (IMDb)

#7 – Independence Day: Resurgence (IMDb)

#8 – Suicide Squad (IMDb)

#9 – Finding Dory (IMDb)

#10 – The Revenant (IMDb)

Αυτά για …πέρσι. Υποθέτω πως όλο και κάποια «αμαρτία» θα κάνατε κι εσείς, οπότε αναμένω την άποψή σας σχετικά με την παραπάνω λίστα. Σας βρίσκει σύμφωνους;

Όπως και να ‘χει, θα επιστρέψω αύριο με την αντίστοιχη λίστα για τις ξένες τηλεοπτικές σειρές. Εκεί άλλωστε, νομίζω πως κρύβεται όλο το ζουμί για κάθε φοιτητή που σέβεται τον εαυτό του (για το διάβασμα της εξεταστικής ρε γαμώτο!).

Πηγή