Η 4χρονη που είχε λίγες εβδομάδες ζωής και «εξαφάνισε» δώδεκα όγκους

405
Η 4χρονη που είχε λίγες εβδομάδες ζωής και «εξαφάνισε» δώδεκα όγκους

Η εξέταση ρουτίνας που άλλαξε τη ζωή της οικογένειας

Ένα μικρό κοριτσάκι που είχε τουλάχιστον δώδεκα καρκινικούς όγκους και της είχαν δοθεί μόλις λίγες εβδομάδες ζωής, εξέπληξε τους γιατρούς, όταν τους… εξαφάνισε.

Ο λόγος για την Pippa Cole από τις ΗΠΑ, η οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά με έναν όγκο στον εγκέφαλο όταν ήταν μόλις ενός έτους. Αλλά οι επιπλέον εξετάσεις κατά τη διάρκεια των τριών επόμενων ετών αποκάλυψαν ότι είχε επτά όγκους στον εγκέφαλό της και ένα άλλο σύμπλεγμα στη ράχη της.

Οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο που θα μπορούσαν να κάνουν για να βοηθήσουν τη μικρή τους κόρη στη μάχη απέναντι στον καρκίνο. Τους είπαν μάλιστα ότι θα κατάφερνε να επιβιώσει μόνο για μερικές εβδομάδες. Το ζευγάρι προσπάθησε να κάνει τις τελευταίες εβδομάδες του παιδιού του όσο πιο χαρούμενες γινόταν και έκαναν οικογενειακές διακοπές σε ένα θεματικό πάρκο της Disney.

Όμως, οκτώ μήνες μετά τη διάγνωση του κοριτσιού, η Pippa έκανε κάποιες εξετάσεις για να ελεγχθεί η πρόοδός της. Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι οι όγκοι είχαν εξαφανιστεί εντελώς!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ακτινοθεραπείες στις οποίες είχε υποβληθεί η Pippa το Δεκέμβριο του 2015 είχαν μια καθυστερημένη αντίδραση. Αλλά δεν είναι σε θέση να πουν με σιγουριά πώς εξαφανίστηκε ξαφνικά ο καρκίνος. «Οι γιατροί πιστεύουν ότι είναι ένα θαύμα και θεωρούν ότι οι όγκοι της έφυγαν με την ακτινοθεραπεία που έγινε τον Δεκέμβριο, αλλά χρειάστηκαν κάποιοι μήνες για να λειτουργήσει αυτή σωστά», λέει η μητέρα της.

Οι ευτυχισμένοι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν πώς συνέβη κάτι τέτοιο και πλέον απολαμβάνουν το κάθε λεπτό με την υγιή κόρη τους, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για το «θαύμα» που συνέβη.csickk2csickk3csickk4csickk5csickk6csickk7

 

 

Πηγή: newsbeast